Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA VODITELJICA

Ivana Paradžiković sa smiješkom na licu napravila prvu izmjenu na Facebooku nakon odlaska s Nove TV

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
13.05.2021.
u 14:03

Nasmiješena Ivana pozirala je u traper jakni, a nakon objave fotografije zaredale su se čestitke, no Paradžiković nije odgovarala.   Podsjetimo, Paradžiković nije vodila "Provjereno" posljednjih mjesec dana. Umjesto nje taj posao obavljala je reporterka "Provjerenog" Ema Branica, a urednički se na emisije  potpisuje Mato Barišić.

Ivana Paradžiković nedavno je sporazumno raskinula ugovor s Novom TV, te je više nećemo gledati na mjestu voditeljice "Provjerenog". Novinarka se nakon toga nije oglašavala, a jučer je promijenila profilnu fotografiju na svoj 40. rođendan. Na profilu više ne stoji da radi na Novoj TV, a nema ni fotografija s bivšeg radnog mjesta. 

Nasmiješena Ivana pozirala je u traper jakni, a nakon objave fotografije zaredale su se čestitke, no Paradžiković nije odgovarala. 
 Podsjetimo, Paradžiković nije vodila "Provjereno" posljednjih mjesec dana. Umjesto nje taj posao obavljala je reporterka "Provjerenog" Ema Branica, a urednički se na emisije  potpisuje Mato Barišić.

Foto: Facebook/TS Auris

Svoj radni staž na Novoj TV Ivana Paradžiković počela je 2003. godine i od 2009. godine vodila je, a nešto kasnije i uređivala emisiju "Provjereno". Tijekom pandemije koronavirusa redakcija je samo jednom cijela završila u samoizolaciji i emisiju su uspjeli odraditi od kuće. Bilo je to u listopadu prošle godine kada je Ivana na Facebooku objasnila što se događa, ali ovaj put, kad se nije pojavila na ekranu, nije stiglo nikakvo objašnjenje. Nakon toga potpisala je raskid ugovora, a to nam je potvrdio njen odvjetnik Saša Pavličić Bekić.

- Mogu vam potvrditi da smo upravo raskinuli ugovor s Novom TV, na obostrano zadovoljstvo, kratko nam je kazao Pavličić Bekić.

Ostatak ekipe iz emisije javio se na službenom Facebook profilu 'Provjerenog'. 

"Dragi naši gledatelji, svaka promjena nije laka, pa tako ni rastanak od dugogodišnjih kolega ili lica koje ste navikli gledati četvrtkom.  Kako je Ivana sama rekla, za nju je došlo vrijeme  promjene i novih  profesionalnih  izazova. A redakciju Provjerenog čekaju još tisuće  priča koje moraju biti ispričane. Ekipa je ista - ostajemo na vašoj strani, u borbi za istinu i pravdu. Kao i posljednjih 14 godina.“ napisali su. No, potvrda da Paradžiković više neće voditi provjereno nije baš dobro sjela gledateljima emisije koji su brzo svoje nezadovoljstvo, ali i bijes odlučili podijeliti u komentarima ispod objave.

VIDEO: Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije