Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u Jordanu

Ivana Paradžiković podijelila nezaboravno iskustvo: 'Ovo je čista sreća. Iako, bilo me frka lomova, ali...'

Foto: Instagram
1/11
06.07.2022.
u 21:30

Ivana je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija, a sada se pohvalila kako je po prvi put stala na board i to usred pustinje Wadi Rum u Jordanu.

Televizijska novinarka, urednica i voditeljica Ivana Paradžiković (41) trenutno boravi u Jordanu odakle s pratiteljima dijeli brojne fotografije, ali i anegdote.

Ivana je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija, a sada se pohvalila kako je po prvi put stala na board i to usred pustinje Wadi Rum u Jordanu.

-Stop puta sam pala. I digla se i opet...i opet! Vozač Salim nije baš od neke pomoći. Samo sjedi na vrhu i smješka se kako se mučimo. U nekom trenutku predaha, dok ležimo na pijesku, pitam ga je l' sretan. Pogleda me djetinje iskrenim pogledom i ispali kao iz topa: pa cijeli sam dan u pustinji, kako ne bi bio sretan. Povjerovala sam mu. Ovo je čista sreća. Iako...bilo me frka lomova...ali za razliku od dvadesetogodišnje sebe, ovaj sam put prije puta uplatila osiguranje- napisala je pored snimke Ivana Paradžiković.

Na board se popela odjevena u ružičaste hlače i bijeli topić, dok je glavu zaštitila tradicionalnom maramom, no kako je otkrila ništa nije uspjelo spriječiti da pijesak uđe u ''usta, nos, džepove i gaće''.

Voditeljica je nedavno s pratiteljima podijelila situaciju koja joj se dogodila na ulici.

-Izgleda da sam ipak pokazala previse kože za Bliski istok. Nije bilo auta koji mi nije trubio i nije bilo žene koja mi se nije nasmijala, nekako kao s odobravanjem- započela je Ivana objavu pa dodala:

-Ipak je to zemlja koja je tek prije par godina ukinula zakon koji je silovateljima omogućavao da izbjegnu kaznu ako ožene svoje žrtve i gdje su te iste žrtve članovi obitelji ubijali kako bi očistili okaljanu čast. Zanimao me Amman danas. Hipsterski kvartovi, restorani. Svi nevjerojatno pristojni. Cijene brutalne- napisala je.

VIDEO  Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije