Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi pustiti korijene

Ivana Paradžiković: Evo me doma! Nemam ni kvake ni tople vode

Ivana Paradžiković
Foto: Nova TV, RTL
1/8
22.06.2020.
u 14:46

Adaptaciju je započela još prošle godine no s pojavom koronavirusa i nakon potresa u Zagrebu u ožujku, sve je postalo puno teže.

Urednica Provjerenog, Ivana Paradžiković konačno je uselila u stan. Adaptaciju je započela još prošle godine no s pojavom koronavirusa i nakon potresa u Zagrebu u ožujku, sve je postalo puno teže. 

"Evo me doma! Nemam ni kvake ni tople vode ni...ma...nebitno. Nakon sedam mjeseci agonije adaptacije, zadnjih mjesec života u gepeku i na tri adrese... Mi smo napokon doma. Mislim da je vrijeme da pustim korijene", napisala je na društvenim mrežama.
Ivana nam je već ranije prokomentirala situaciju s preseljenjem i adaptacijom.

- Nažalost, situacija se jako zakomplicirala, tako da još uvijek iščekujem preseljenje...  Oduvijek sam maštala o građanskom stanu u centru, visoki stropovi, dvokrilna vrata... Iako su mi svi govorili da je bolja novogradnja, nisam ih slušala, kao uostalom što to ne činim gotovo nikad u životu, slijedila sam svoj osjećaj. Ono nedjeljno jutro kada je Zagreb pogodio potres sve do poslijepodneva nisam uopće zvala susjede da čujem u kakvom je stanju zgrada. No imala sam sreće. Više-manje prošlo je sve dobro - kazala je. 

Ključne riječi

Komentara 1

K0
K0mentar
14:57 22.06.2020.

crveni su inace poznati po manjku higijenskih navika,sto se vrlo dobro vidi kod ekipe iz RF. cemu briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije