Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednička fotka

Ivana Mišerić više nije zaručena, ima novog dečka. Znamo i tko je on

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/8
16.11.2018.
u 09:33

Voditeljica je na Instagramu objavila fotografiju s novim dečkom s kojim se odmara na Maldivima.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić na Instagramu se pohvalila novom ljubavi.

Uz fotografiju s novim dečkom, snimljenu na Maldivima gdje su na odmoru, napisala je:

– Mozgam kaj napisati na fotku... Nekaj duboko, smiješno, simpatično... joj previše opcija. Sretna. Volim. Hoću podijeliti.

 

 

Ivana je više od pet godina bila u vezi s Jurjem Hrvačićem, 2014. zaručili su se. Prije godinu dana par je navodno bio u krizi i pisalo se o njihovu prekidu, ali Ivana nikada nije komentirala napise o svojoj vezi.

U objavi na Instagramu Ivana nije otkrila tko je njen novi dečko, ali mi znamo tko je on. Riječ je o Sandru Muru, osnivaču Bellabeata, hrvatsko-slovenskog start-upa. Sandro je nedavno na jednoj poslovnoj konferenciji priznao kako mu je u svibnju ove godine pukla ljubavna veza u kojoj je bio četiri godine i da je nakon toga pao u depresiju. 

Pogledajte gdje su i što sada rade nekad poznate tv voditeljice i urednice

Komentara 22

Avatar Charlie1
Charlie1
09:27 16.11.2018.

Odmara se na Maldivima... od čega?

AL
alf
10:58 16.11.2018.

Koliko puta ove radodajke su se spremne "zaruciti" za nekoga koji ce ih uzdrzavati. One su danas "uzor" mladim generacijama. Sjajnu buducnost ima Hrvatska pored ovih prostitutki a isto tako i Vecernji koji pise o njima. Mozda jedan dan nadjemoo nesto i o ekonomiji drzava, znam da to nije vazno u Hrvatskoj.

GV
golub Vaso
09:59 16.11.2018.

dobro je iskoristila juniora za karijeru, doduše ni slučajno ne okrećem otvoreni ujutro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije