Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne sviđaju mu se

Ivana Mišerić pokazala duge, vitke noge, a pratitelj joj odmah prebacio zbog jednog detalja

Foto: Karmen Poznić
1/11
17.09.2021.
u 08:35

Voditeljica, koja je ovaj tjedan na poslu proslavila rođendan, sada se fotografirala u bež haljini koja je naglasila njezine duge, vitke noge, a na nju je obula nešto tamnije natikače koje su postale hit ove sezone.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) često oduševi svoje pratitelje fotografijama modnih kombinacija, a ni ovaj put nije razočarala. Voditeljica, koja je ovaj tjedan na poslu proslavila rođendan, sada se fotografirala u bež haljini koja je naglasila njezine duge, vitke noge, a na nju je obula nešto tamnije natikače koje su postale hit ove sezone. Bottega Venetta brend zaludio je svijet svojim "debelim" natikačama i cipelama.

Ivanina modna kombinacija oduševila je pratitelje, pogotovo haljina s Asosa.

"Ivana, pa ti si bombetina", "Divna si", "Divota od žene", "Komad", pisali su joj u komentarima. 

No, nisu se svima svidjele natikače

"Cipele ti kvare kombinaciju", stoji u komentaru ispod objave.

Podsjetimo, Ivana je rođendan proslavila radno, s puno glazbe i smijeha s kolegama na Otvorenom radiju. S pratiteljima je dijelila fotografije iz redakcije, a nije propustila pokazati ni inovativan poklon koji su joj poklonili kolege. 

"Ovo je mrak i tama! To sam si poželjela za poklon i eto mi Fride Buce Mišerić u okviru. S mikrofonom, ne može realnije. Vrh poklon!", napisala je pored fotografije slike na kojoj je njezin pas Frida pored mnoštvo mikrofona. Ostatak dana provela je s prijateljima Daliborom Petkom i Nives Celzijus te su nastala i neka simpatična videa koja je također pokazala. 

VIDEO>>Velimir Grgić: "Nije čudno da neki ne vjeruju u koronu"

Ključne riječi

Komentara 3

BE
Beerhunter
09:25 17.09.2021.

Što je prebacio? Vreću krumpira?

Avatar markoii123
markoii123
09:05 17.09.2021.

Meni je mala skroz simpa,na nekim mjestima moglo bi i bolje al kak je tak je. Glas također sexi do neba.

MM
Marljivi mrav
08:42 17.09.2021.

Tko normalan tu gleda natikače????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije