Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditeljica uživa

Svuda se naslikavam, stvarno mi je lijepo u sunčanoj Kaliforniji

Foto: Instagram
1/3
14.06.2017.
u 08:26

Ivana Mišerić dokumentira baš svaku znamenitost pritom pokazujući i smisao za modu. Iako na svakoj fotografiji iz Kalifornije privlači sjajnim izgledom, voditeljica kaže da ne pazi na prehranu već da ima žestok ritam

Voditeljica vrlo slušane radijske emisije “Jutro na Otvorenom”, dobitnica Večernjakove ruže za radijsku osobu godine i natjecateljica showa “Tvoje lice zvuči poznato”, Ivana Mišerić, zaputila se na zasluženi odmor – preko bare.

Fotografije s odmora u Americi redovito objavljuje na Instagramu, a ispod jedne je i priznala: - Svuda se naslikavam. Stvarno je lijepo! U nedavnom intervjuu Ivana je otkrila i da voli putovati, ali ju je teško natjerati da se pokrene.

- Privatno sam ista kao i poslovno. Nema neke razlike. Teška sam, recimo, za putovanja i izlaske pa mi treba dodatni poticaj. Ali kad odem, ne bude mi žao - kaže lijepa voditeljica. Tko ju je sada potaknuo te je li se na američku avanturu uputila sa zaručnikom Jurajem Hrvačićem, nije otkrila.
Na svakoj fotografiji iz Kalifornije voditeljica privlači pozornost izgledom.

- Nisam sportski tip, niti pazim na prehranu. Valjda imam žestok ritam pa tako održavam liniju. Kada je riječ o prehrani, jedem što mi tijelo traži. Obično to nisu najzdravija jela, važno mi je samo da je nešto jednostavno i fino – otkrila je Ivana, koja je i u Kaliforniji pronašla savršeno mjesto za doručak. Iako uvijek izgleda odlično, ni modom nije opterećena.

- U novinama i na portalima vidim što je u trendu pa to prilagodim sebi i onome što imam u ormaru. Naravno, ako mi se taj trend sviđa. Lijepo mi je vidjeti ljude koji imaju stila i hrabrosti spojiti sve i svašta na sebi - zaključuje Ivana koja uživa punim plućima u svojoj američkoj avanturi

 

 

 

 

 

Big one. 🍹

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

 

 

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
08:38 14.06.2017.

Kako bi bilo lijepo imati dovoljno novaca i otići tamo gdje nema pseudoudbaških galamdžijskih hadezeovih klijentelista koji guše sve živo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije