Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritiziraju

Ivana Knoll ponovno pokazala bujnu stražnjicu, ovaj put javili su se hejteri

Foto: Instagram
1/10
30.09.2020.
u 18:16

Često svoju bujnu stražnjicu pokazuje u rublju, minijaturnim badićima i uskim haljinicama, a uglavnom ispod takvih fotografija dobiva komplimente na račun svog izgleda, no ovaj put javili su se i hejteri.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll na svom Instagramu objavljuje fotografije gotovo svaki dan, a to uglavnom budu provokativne fotografije na kojima je ona polugola. 

1/8

Često svoju bujnu stražnjicu pokazuje u rublju, minijaturnim badićima i uskim haljinicama, a uglavnom ispod takvih fotografija dobiva komplimente na račun svog izgleda, no ovaj put javili su se i hejteri. 

Ivana je već neko vrijeme na odmoru u Grčkoj, iz koje je sada objavila novu provokativnu fotku.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Opet si gola, daj se obuci", "Zgodna si, ali stalno si gola", "Imaš li išta pokazati osim guzice", pisali su joj neki.

Podsjetimo, početkom srpnja Ivana nam je otkrila što ona misli o takvim komentarima.

“Nikad vas neće mrziti i vrijeđati uspješniji od vas, tako da je sve jasno. Što se tiče ružnih komentara i uopće potrebe za tim, to uvijek bude odraz samog njihovog nezadovoljstva ili onog što mrze na sebi pa projiciraju u komentarima na mene”, kaže i povezuje da su si mnoge žene dopustile svašta, zbog čega se “stvorilo univerzalno mišljenje o ženama koje su malo seksipilnije i vole se tako fotkati”, no naglašava da se preko fotografija osobu ne može upoznati kao u stvarnom životu.

“A hejterima želim da rade na sebi i nađu si život, umjesto pisanja lažnih informacija i uvreda, skrivajući iza svojih lažnih profila, jer onaj gore vidi sve”, zaključila je.

Ključne riječi

Komentara 17

AL
AlojzVjekoslav
18:30 30.09.2020.

Admine, može li odgovor na ovo pitanje. Da li se netko sa vecernji.hr bavi svodništvom čisto iz zabave ili honorarno ?

DU
Deleted user
18:28 30.09.2020.

Uzor, svaka čast!

BL
bluescreen
18:52 30.09.2020.

Bujna stražnjica? Kaj ima kosu na ritici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije