Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj hladno

Ivana Knoll polugola pozirala u snijegu, u badiću istaknula bujnu stražnjicu

Ivana Knoll
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
12.01.2021.
u 11:27

U fokus fotografije stavila je svoju bujnu stražnjicu zbog koje je odmah dobila mnogobrojne komplimente.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll nije propustila prepustiti se trendu fotkanja u snijegu u oskudnom izdanju koji je posljednjih dana preplavio društvene mreže. Ivana je u snijegu pozirala u jednodjelnom crnom kupaćem kostimu, sa sivom kapuljačom na glavi i zimskim čizmama.

U fokus fotografije stavila je svoju bujnu stražnjicu zbog koje je odmah dobila mnogobrojne komplimente.

Foto: Instagram screenshot

"Ništa ne peče kao hladnoća", napisala je najpoznatija hrvatska navijačica uz fotografije. 

Foto: Instagram screenshot

Kao i svaka javna osoba, ni njezine objave inače ne mogu proći bez hejtera i negativnih komentara, no Ivana se na takve ne osvrće.

“Nikad vas neće mrziti i vrijeđati uspješniji od vas, tako da je sve jasno. Što se tiče ružnih komentara i uopće potrebe za tim, to uvijek bude odraz samog njihovog nezadovoljstva ili onog što mrze na sebi pa projiciraju u komentarima na mene”, rekla nam je u intervjuu u srpnju prošle godine, no naglašava da se preko fotografija osobu ne može upoznati kao u stvarnom životu.

Ključne riječi

Komentara 8

AA
AAAAAA
12:19 12.01.2021.

Da ima u glavi koliko u stražnjici, gdje bi joj bio kraj?

PI
pismoglava
12:22 12.01.2021.

ivana,velik sam gazda na selu,ima m zemlje za držat jedno 20 ak krava .ako te nije sramota must krave slobodno se javi.možeš i u tangama ić svako jutro u štalu,meni ne smeta

SO
SokoOkolovo
13:12 12.01.2021.

Ćubice zvane šaranke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije