Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je nasmijao

Ivana Knoll pokazala obline u vrućim hlačicama, a jedan komentar privukao je pažnju

Foto: Instagram
1/8
11.04.2021.
u 17:12

Naša napoznatija navijačica Vatrenih uživa sve veću popularnost i prošlo ljeto u intervju nam je priznala kako nije znala da će se stvari odvijati u tom smjeru.

Ivana Knoll postala je jako popularna kada je tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu, koje se prije tri godine održalo u Rusiji, dobila titulu jedne od najljepših i najseksepilnijih navijačica Vatrenih. Na Instagramu ima preko 389 tisuća pratitelja i svaki dan ta brojka je sve veća i veća, a sve je i više Ivaninih objava izazovnih fotografija, a jedna je posebno privukla pažnju. Ivana je pozirala u iznimno kratkim hlačama koje su istaknule njezine obline i komplimenti su joj počeli pristizati.

- Jako si zgodna. Ljepotice. Bomba si - bili su neki od komentara, a među komentarima našao se i jedan koji je nasmijao ostale komentatore. Naime, jedan od njezinih pratitelja iskoristio je Ivanin Instagram i ovu objavu te napisao kako prodaje sok od aronije i tako je iskoristio priliku i reklamirao svoj OPG.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ivana uživa sve veću popularnost i prošlo ljeto u intervju nam je priznala kako nije znala da će se stvari odvijati u tom smjeru.
- Na početku nisam mislila da će to biti tako, no evo sad kako to traje već neko duže vrijeme, navikla sam se. Većinom to budu slatki, pozitivni pozdravi i fotkanje s obožavateljima - rekla nam je tada. Ivana je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini. U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojevremeno se natjecala i za Miss Hrvatske, a nakon nogometnog prvenstva je predstavila liniju svojih kupaćih kostima  CROkini.

VIDEO Sin Maje Šuput ima medvjedića od 2120 kn, dok sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Andromedo2
22:22 11.04.2021.

Kakva getriba , rekli bi švabe! Ali ne i ja! Ja bih rekao kakva guza čovječe!

PR
Prekosutra
19:23 11.04.2021.

Djevojka je ”tjelesno nadarena”! Ali , Boze moj, ova ”izlozba” je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije