Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračunala se

Ivana Knoll odgovorila hejteru: 'Hvala Bogu da ne moram ništa raditi'

Foto: Instagram
1/10
23.08.2020.
u 13:20

No osim toga, odlučila je i odgovarati na pitanja fanova. Jedan od njih pitao ju je može li se zaraditi od Instagrama, na što je ona odgovorila da naravno da može.

Nije tajna da jedna od najvatrenijih navijačica naše reprezentacije, Ivana Knoll voli zlatne tajice u kojima se fotkala već više puta.

Ovaj put ih je spremila u torbu i odjenula na odmoru na Korčuli, te objavila novu fotografiju na kojoj je ponovno istaknula bujnu pozadinu.

Foto: Instagram screenshot

No osim toga, odlučila je i odgovarati na pitanja fanova. Jedan od njih pitao ju je može li se zaraditi od Instagrama, na što je ona odgovorila da naravno da može. 

Sljedeće je objavila i pitanje hejtera kojega je zanimalo radi li Ivana nešto ili se samo fotka. 
Ona mu je spremno odgovorila. 

"Eto hvala Bogu da ne moram ništa raditi" napisala je. 

Nedavno je isto tako objavila fotku na kojoj je u prvom planu bila njezina bujna stražnjica, a najviše pažnje je ipak privukao komentar njezine majke Mirjane, koja joj je poslala poljupce.  Ivana nam je nedavno priznala kako joj većinu fotki sređuje njezin dečko, arhitekt s kojim je u vezi već sedam godina. On ne dijeli njezinu ljubav prema poziranju pa njezine pratitelje tek tu i tamo počasti svojom prisutnošću. Ivana kaže da mu njezina eksponiranost ne smeta, no ne želi biti dio toga.

Ključne riječi

Komentara 19

IP
info_punkt
13:26 23.08.2020.

može se tu zaraditi od instagrama, ali malo više se može zaraditi od nečeg drugog...

MI
Mislav28
13:42 23.08.2020.

samo dupe kleši i širi pare će doći same, budala uvijek ima koji to plačaju

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
13:42 23.08.2020.

ivanu bi trebalo pošteno opalit sa stražnje strane u stražnji ulaz!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije