Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabro

Ivana Knoll objavila fotku s putavanja, svi komentirali samo njezin izbor obuće: Zaslužuješ milijun lajkova

Foto: Privatni album
1/8
13.09.2020.
u 17:15

Tamo je pozirala u uskoj crnoj haljinici, a njezini obožavatelji odmah su primijetili obuću koju je odabrala. Naime, riječ je o štiklama od 12 centimetara koje izgledaju su  neprimjerene za taj teren.

Najpoznatija navijačica naše nogometne reprezentacije Ivana Knoll ovo ljeto u Istri je imala završne radove na vili koju gradi sa svojim dečkom. Ivana se nakon toga ohrabrila i odlučila kraj ljeta provesti u Grčkoj. 

Tamo je pozirala u uskoj crnoj haljinici, a njezini obožavatelji odmah su primijetili obuću koju je odabrala. Naime, riječ je o štiklama od 12 centimetara koje izgledaju su  neprimjerene za taj teren. 

- Idealno mjesto za štikle od 12 centimetara. Za ovo zaslužuješ milijun lajkova - pisali su joj. 

Foto: Instagram screenshot

Nedavno je objavila fotku na kojoj je u prvom planu bila njezina bujna stražnjica, a najviše pažnje je ipak privukao komentar njezine majke Mirjane, koja joj je poslala poljupce.  Ivana nam je nedavno priznala kako joj većinu fotki sređuje njezin dečko, arhitekt s kojim je u vezi već sedam godina. On ne dijeli njezinu ljubav prema poziranju pa njezine pratitelje tek tu i tamo počasti svojom prisutnošću. Ivana kaže da mu njezina eksponiranost ne smeta, no ne želi biti dio toga.

 

Ključne riječi

Komentara 9

SH
Shtanga
18:15 13.09.2020.

Košta 1000 € za noć, ali virujte, ne vridi te pare

SO
Sobrudolf
16:00 14.09.2020.

Je bas, evo ja cijelo vrijeme samo u stikle gledam! Boze dragi...

SL
Slavik
19:46 13.09.2020.

avruk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije