Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Ivana Knoll izbacila stražnjicu u prvi plan, a pratitelji joj ne daju mira: Nešto nije u redu s guzom, izgubila je oblik

Foto: Instagram screenshot
1/10
13.03.2021.
u 16:03

Ivana je stekla veliku popularnost i njezin Instagram pun je zavodljivih fotografija za koje joj mnogi dijele pohvale, ali nađe se uvijek i pratitelja koji ostavljaju neugodne komentare. Slično se dogodilo i nakon što je objavila fotografiju na kojoj je pozirala pored bazena u bijeloj majici i kratkim bijelim hlačicama koje su naglasile njezinu pozadinu i preplanuli ten.

Ivana Knoll jedna je od najpoznatijih navijačica naše nogometne reprezentacije koju je javnost primijetila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada je privukla pažnju dok je s tribina navijala za naše nogometaše, a uskoro su je prozvali i najzgodnijom navijačicom. Ivana je stekla veliku popularnost i njezin Instagram pun je zavodljivih fotografija za koje joj mnogi dijele pohvale, ali nađe se uvijek i pratitelja koji ostavljaju neugodne komentare.

Slično se dogodilo i nakon što je objavila fotografiju na kojoj je pozirala pored bazena u bijeloj majici i kratkim bijelim hlačicama koje su naglasile njezinu pozadinu i preplanuli ten.

Foto: Instagram screenshot


Sviđaju li vam se ove tuje?”, pitala je fanove, no nitko joj nije odgovorio na pitanje, već su joj dijelili komplimente-
Ipak,  javili su se neki pratitelji koji smatraju da njezina stražnjica izgleda neobično. 

Foto: Instagram screenshot

“Čudno dupe”, “Fotošop”, “Nešto nije u redu s guzom, izgubila je oblik, nekako je zasječena dolje”, pisali su joj. 
Inače, Ivana je nedavno otkrila da je već sedam godina u sretnoj vezi s arhitektom. - Nisam slobodna posljednjih 11 godina. Prva veza 3 godine, druga 6 mjeseci i treća evo preko 7 godina - otkrila je Knoll. Dodala je i da ju često povezuju sa sportašima. - Stalno me povezuju sa sportašima. Nisam bila s nikakvim u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekt po struci, no bavi se zapravo građevinom - komentirala je. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

KA
Kardinal
17:57 13.03.2021.

Pička grom.

DO
domoslavonac
21:30 13.03.2021.

Treba je jebavat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije