Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

Ivana Kindl progovorila o lošoj vezi koja se mora prekinuti

'14.10.2010., Hrvatska, Zagreb - Snimanje spota Ivane Kindl u Kraiskoj ulici. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
02.06.2011.
u 14:46

Potaknuta nagradom Porin koju je dobila za najbolju vokalnu izvedbu pjesme “Promjenjiva”, bacila se na izdavanje drugog singla – “Ne bi mogli zajedno”. Pjesma govori o prekidu i osjećaju olakšanja nakon izlaska iz loše veze

Nakon što joj je u finalu showa “Zvijezde pjevaju” pobjeda za dlaku izmakla iz ruku, pjevačica Ivana Kindl nije se prepustila tuzi. Potaknuta nagradom Porin koju je dobila za najbolju vokalnu izvedbu pjesme “Promjenjiva”, bacila se na izdavanje drugog singla – “Ne bi mogli zajedno”. Pjesma govori o prekidu i osjećaju olakšanja nakon izlaska iz loše veze.

– “Ne bi mogli zajedno” zarazna je pjesma, brzo ulazi u uho i ima retroštih koji volim te je idealna za ljetne dane koji dolaze. Drago mi je da su i fanovi poželjeli ovu pjesmu kao novi singl, a vjerujem da će se u njoj prepoznati oni koji su u lošim vezama i koji razmišljaju o prekidu – otkrila nam je Ivana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije