Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERAZDVOJNI

Ivana Kindl pokazala kako su Jacques i ona izgledali prije 18 godina

Ivana Kindl
Foto: Promo
1/5
30.06.2019.
u 16:40

Žakonja moj i ja upoznali smo se prije točno 20 godina. Tada smo postali nerazdvojni, sanjali snove skupa, planirali puno toga, realizirali sjajne soul večeri u Saxu u počecima naših karijera.

Ivana Kindl na Facebooku je objavila zajedničke fotografije sa Jacquesom Houdekom, s kojim se druži od početka karijere. Na fotografijama s razmakom od 18 godina možemo i vidjeti koliko su se promijenili. 

- 18 year challenge! 18 godina prošlo je od prve fotke, a drugu smo okinuli jučer! Žakonja moj i ja upoznali smo se prije točno 20 godina. Tada smo postali nerazdvojni, sanjali snove skupa, planirali puno toga, realizirali sjajne soul večeri u Saxu u počecima naših karijera. Svađali se, mirili ali uvijek smo si ostali podrška, ne možemo u biti jedno bez drugog.

Foto: Facebook Beki Routledge

Njegovu suprugu Brigitu upoznala sam nekoliko mjeseci prije njega i ona mi je postala najbliskija prijateljica u Zagrebu. Tak da smo zapravo svi jako dugo povezani. Jučer sam ih posjetila u Samoboru, cijeli dan smo hengali kao nekad i uživali. Oduševljena sam jer su udomili dva mačića i trebate samo vidjeti Jacquesa kako obožava ta mala čupava stvorenja, nikad nije imao mačke i potpuno se razgalio - napisala je Kindl. 

Fanovi su joj nakon objave udijelili brojne komplimente za glasove mogućnosti, ali se i prisjetili njihovih nastupa u Saxu prije desetak godina. Nekima su to bile najbolje studentske večeri u Zagrebu. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

NI
NikoCro
18:50 30.06.2019.

Žak isti, nista se nije promjenio

SA
SamoMalo
19:00 30.06.2019.

VL - striking big... ponovo se potpisujes sa VL mora da imas neki razlog, sram? rijeci "hengali" to nesto za pojest ili ? Hrv. rijec nije... tako da, poraditi na tome, VL!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije