Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ivana Kindl: Ne znam hoću li se udati, ne marim za to!

ivana kindl
pixsell
20.01.2010.
u 19:28

Za sreću je ponekad dovoljan samo savršen glazbeni ritam, a kad je vjenčanje u pitanju, požeška pjevačica kaže, kad se jednom i dogodi - bit će to nekonvencionalan tulum za pamćenje.

– Ma nije važno što ćeš mi skuhati, meni je najbitnije samo da bude toplo – šaputala je pjevačica Ivana Kindl svom dečku basistu i velikom gurmanu Alenu Križaju na telefon dok smo je čekali na drugoj liniji. Zvijezda HTV-ove glazbene emisije Evergreen, koja je prije četiri dana proslavila 32. rođendan, ne opterećuje se više ni rođendanskim slavljem niti darovima. 

– Svoj 32. rođendan ću, osim po savršenoj večeri koju mi je pripremio dečko, pamtiti i po originalnoj čestitki svoje prijateljice koja mi je poručila kako uopće nije bitno što sam napunila 32. kad ću uvijek izgledati kao da mi nije više od 25. Trenutačno sam najviše zaokupljena nastupom u Evergreenu i novim albumom koji će, ako sve bude po planu, izaći na proljeće. Jako mu se veselim jer je to prvi glazbeni projekt Alena i mene. Bit će to moje novo izdanje s manje R’N’B ritmova i više popa. Alen me svojim iskustvom mnogo toga naučio u stvaranju glazbe, a moram priznati da me naučio i strpljivosti. Nas dvoje savršen smo tandem i sigurna sam da smo napravili odličan album. Prošle su četiri godine od mog posljednjeg glazbenog projekta, jedva čekam njegov izlazak. 

Kad je vjenčanje u pitanju, požeška pjevačica iznimnih glasovnih sposobnosti ne krije da o njemu uopće ne razmišlja. 

– Iskreno, vjenčanje me uopće ne zanima! Pokušavam odudarati od nekih normi, pa i tog papira. Ako se jednog dana i dogodi, bit će to nekonvencionalan tulum za pamćenje. Trenutačno je meni i Alenu sasvim dobro. Njegovo iskustvo naučilo me mnogo čemu u životu – priznaje uvijek dobro raspoložena Ivana koja u Evergreenu nalazi ispunjenje snova iz djetinjstva. 

– Užitak mi je bio pjevati hit Zorice Kondže koja je pronašla put do slušatelja. Za novu emisiju spremam sentiš legendarne grupe Time i prvi singl Jinxa – otkrila je Ivana čije će interpretacije naći put do finala.

Ključne riječi

Komentara 3

VI
vitaszorcms
19:56 20.01.2010.

Sentiš od grupe Time je sigurno \" Da li znaš da te mrzim\" ! Inače,Ivana je zaista vrhunska pjevačica, za razliku od druge Osječanke Pisarović,kojoj su nariktali nekakvu stipendiju za usavršavanje na jazz akademijiitd.,ali meni se čini da pjeva jošjoš lošije nego prije.

OB
-obrisani-
00:59 21.01.2010.

Pisarović nije Osječanka nego Požežanka,kao i Kindl ! Glede pjevanja se slažem,Kindl je dvije klase iznad Pisarović .

SP
splitskaljeta
00:18 23.01.2010.

Ivana Kindl,Vana i Nina su sjajne pjevačice.Možda neka od njih bude dugovječna na estradi kao Tereza Kesovija, koja i nakon 50 godina puni koncertne dvorane u Hrvatskoj,Sloveniji i Francuskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije