Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLUES VERZIJA

Ivana Kindl iznenadila neobičnom obradom najvećeg regionalnog trap hita

Foto: Instagram
1/3
15.02.2020.
u 16:05

- Oboje volimo blues/jazz/soul, a pao je izbor na Senidah jer nam se sviđa karizma pjevačice iako trap muziku ne slušamo. No sve se da obraditi uvijek i bilo nam je štosno da probamo Mišiće prebaciti u blues - kazala nam je Ivana

 Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica Ivana Kindl i influencer Dragi Vođa danas su fanove na društvenim mrežama iznenadili neobičnom obradom. Pjevačica se odlučila obraditi veliki prošlogodišnji hit "Mišići", slovenske pjevačice Senidah. Trap hit koji na Facebooku ima 60 milijuna primjeraka u Ivaninoj verziji postao je blues pjesma. 

- Josip Novosel aka influenser Dear Leader Joe i ja znamo se dugo i napokon je došlo vrijeme da napravimo neku obradu. Oboje volimo blues/jazz/soul, a pao je izbor na Senidah jer nam se sviđa karizma pjevačice iako trap muziku ne slušamo. No sve se da obraditi uvijek i bilo nam je štosno da probamo Mišiće prebaciti u blues.

Bez puno muke i uvježbavanja snimili smo iz prve, a bit će toga još, sljedeći na redu za obradu je Vojko V. - rekla nam je pjevačica koja posljednjih mjeseci reda radijske hitove poput "Imamo razlog" i "Ostavljaš me", a ove godine će izdati i novi album. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BettyWN84
BettyWN84
17:03 16.02.2020.

Tгažite оzbiljne odnosе? Samo su se рrаve sаmоhrаne djеvojke sрrеmnе za družеnje! --- www.Kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije