Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalna beograđanka

Ivana iz 'Ljubav je na selu' tjerala bivšeg na test očinstva u realityju

Foto: RTL
1/5
09.02.2019.
u 17:40

Matić je otkrila i da je kontaktirala Petra kada je saznala da je trudna i odlučila zadržati dijete, no tvrdi da ju je on blokirao na Viberu i "pobjegao od odgovornosti".

Beograđanka Ivana Matić 2017. godine sudjelovala je u kontroverznom srpskom reality showu 'Parovi'. Tvrdila je da njen bivši dečko, Petar Vasiljković ne želi priznati njihovu kćer.

Uz pomoć televizije Happy htjela ga je natjerati na DNK analizu kojom bi potvrdili da je on otac, iako je Petar, koji je u emisiju došao uvjeren da nije otac djeteta, te je tvrdio da godinama živi na Siciliji, prenosi Kurir.

Foto: Youtube Screenshot

Ivana je priznala da radi kao go go plesačica i hostesa u klubovima. Ona i Petar u realityju su se porječkali oko toga što ona njemu nije odgovarala na poruke.

Matić je otkrila i da je kontaktirala Petra kada je saznala da je trudna i odlučila zadržati dijete, no tvrdi da ju je on blokirao na Viberu i "pobjegao od odgovornosti".

Pogledajte koji razvodi poznatih su šokirali javnost:

Komentara 3

Avatar VinkoL
VinkoL
18:21 09.02.2019.

E, da nije Beograđanka baš bi pisali o njoj. Jadno, jadnije, najjadnije... vl.

BE
beitsche
20:30 09.02.2019.

Kao da Adz pita buvljaka jel mu kamin očišćen prema Pupu.to je novi naziv za Jus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije