Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Husar Mlinac

Doživjela sam lijep kontakt s Bogom i bitne stvari prepustila u Njegove ruke

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/3
18.01.2018.
u 09:59

Glazbenica u intervju priča o tome zašto je odustala od pjevačke karijere i kakvu je ulogu vjera igrala u cijeloj toj situaciji.

U intervju za portal Studentski katolički centar pjevačica Ivana Husar Mlinac ispričala je što joj znači vjera i kada je shvatila da se
treba prestati baviti pjevanjem i posvetiti mirnijem poslu.

– Moj život nakon pjevačke karijere zapravo tek počinje jer sam tada doživjela jedan jako lijep kontakt s Bogom i jer sam bitne stvari prepustila u njegove ruke. Osnovala sam obitelj, dobila svoje prvo dijete i počela živjeti mnogo realnijim životom od života na sceni i neprestanog putovanja. Nisam više željela toliko žrtvovati svoju obitelj i vrijeme provoditi daleko od njih i tako moja pjevačka karijera više nije bila upotrebljiva. I tada sam rekla: „O. K., Bože – stop! Ovako više ne ide. Trebam bilo što novo i drukčije u životu jer pjevanje nije više ono što me ispunjava. Tada se dogodila ideja o osnivaju škole pjevanja – ispričala je Ivana koja zajedno
s Martinom Tomčić vodi glazbenu školu. 

Kaže kako je pjevanje sve manje veseli i sve manje je inspirira i kao da je cijeli život slagala svoj mozaik prema poslu koji radi danas. Vjera joj je, kaže, mnogo pomogla u njenoj novoj karijeri.

– Mnogo mi je pomogla jer ja kao ja nikad ne bih donijela ovakve odluke koje sam donijela. Ovo je bilo baš prepuštanje i predaja. Jedna prekrasna predaja Bogu. Nikada nisam predavala male stvari Bogu, jednostavno sam odlučila predavati velike stvari s kojima sam bila jako vezana i znala sam da to nikako ne mogu sama izvesti. Tu je Božja intervencija bila i više nego velika, bila je najbitnija! – poručuje glazbenica.

1/20

 

Komentara 19

Avatar Parousia
Parousia
11:11 18.01.2018.

Svaka cast Ivana na ljepoj izjavi,i na tome sto javno izjavljujes od koga si i cija si,samo i dalje ustraj u vjeri kao i do sada,jel Bog sve vidi,Bog sve zna.I neka te i dalje u zivotu prati,cuva i blagoslovi dragi Bog

ST
Stipan
13:29 18.01.2018.

Mir Božiji bio sa svima vama.

HO
horton
10:37 18.01.2018.

Još jedna ovčica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije