Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na selu

Ivana Banfić objavila fotografiju na kojoj čisti štalu: Samo prirodno

Foto: RTL
1/6
21.01.2022.
u 18:10

S obitelji živi u blizini Siska, tamo se preselila prije nekoliko godina jer je željela pobjeći od vreve grada.

Prije nekoliko godina nakon povratka iz Amazonije gdje je neko vrijeme živjela u Shipibo plemenu., pjevačica Ivana Banfić (52) osjetila je potrebu da živi bliže prirodi, a dalje od vreve i gradskog smoga pa je sa suprugom počela uređivati njegovu djedovinu kod Siska. Pjevačica koja je 90-ih godina bila zvijezda domaće dance scene objavila je sada fotografiju na kojoj čisti štalu i napisala je:
- Samo prirodno. 

 

 

Tijekom zadnjih nekoliko godina pjevačica sa suprugom i sinom živi u mirnom i prirodom okruženom mjestu koje je svega dva sata udaljeno od Zagreba.  - Lijepo je u prirodi, ali vrlo zahtjevno, jer je drugačije od onog na što sam navikla. Da bi se ugrijao, treba drva pripremiti, nacijepati za zimu, ustati u pet sati pa zapaliti peć, dok svi ukućani izađu iz kreveta, treba da bude toplo, pobrinuti se za sve životinje, zaliti biljke. To su radovi koje moraš obaviti, ali s uživanjem. Kad je ružno vrijeme, onda normalno da nije baš dobro, ali i u tome pokušavam naći dobrotu. U prirodi je mnogo hladnije nego u gradu. Nisam na selu još potpuno u glavi, zapravo, pola mene je u prirodi, pola u gradu. To je normalan proces promjene. Zasad mi je super, jer je lokacija blizu Zagreba i kad se zaželim gužve, za manje od sata sam u centru Zagreba. - rekla je Ivana u razgovoru za magazin Azra prije tri godine.

Ivana pored kuće ima vrt u kojem uzgaja voće i povrće, a prije godinu dana pokrenula je na YouTubeu i svoj kanal IBee Cooking Show u kojem priprema slasne recepte ali i putuje i otkriva ljepote i zanimljivosti naših regija. 

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kažemja
21:38 21.01.2022.

Dobra!!!

NO
nordic
11:52 22.01.2022.

Ma kraljica 😃👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije