Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komičar i otac

Ivan Šarić otkrio da mu je sin pao s kauča, a progovorio i o posljedici: 'Zaradio sam frakturu lubanje i čeljusti'

Foto: instagram
1/17
23.01.2022.
u 16:57

Svojim je pratiteljima otkrio da je njegov sin Oliver prvi put pao. „Okrenuo se i pao s kauča“, objasnio je te dodalo da mu nije bilo ništa.

Stand-up komičar Ivan Šarić (37) na svojem je Instagram Storyju objavio što mu se dogodilo. Svojim je pratiteljima otkrio da je njegov sin Oliver prvi put pao. „Okrenuo se i pao s kauča“, objasnio je te dodalo da mu nije bilo ništa. Šarić je nakon toga otkrio da je on taj koji je ozlijeđen. „Ali ja sam zaradio frakturu lubanje i čeljusti“, napisao je zatim pa objasnio da je to zaradio od svoje partnerice i Oliverove mame Korane Gvozdić (39).

Foto: Instagram screenshot
Korana je Olivera rodila u travnju, a roditelji su dolazak prinove javnosti otkrili tek u svibnju. Oliver je rođen kao Palčić, a Korana je jednom prilikom ispričala što su sve prolazili. Beba i mama proveli su 38 dana u bolnici, a Korana je otkrila da je sina mogla vidjeti samo 15 minuta dnevno. On je bio na neonatologiji, a posjete je ograničavala pandemija.

U trenucima druženja prepričavala mu je što radi kat iznad njega dok čeka sljedeći dan kako bi ga ponovno vidjela. „Pričala sam mu o tatinim idejama kako da se ušulja u bolnicu, bakinim paketima koje je slala, prenosila mu pozdrave naših prijatelja, bodrila ga, hrabrila i njega i sebe, pjevala sam mu jednu te istu pjesmu svaki dan, svaki njegov tjedan slavila s papirnatom kapicom na glavi jer to je bio jedini način na koji sam se znala nositi sa strahom i bespomoćnosti“, kazala je bivša manekenka tada. „Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga je prvi put vidio i zagrlio nakon više od pet tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se nakratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i krene u pogon. I nema stajanja!“ opisala je.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriju glumačkog ostvarenja godine

 

 

Komentara 13

Avatar Anna
Anna
22:48 23.01.2022.

Koja prenemaganja od ovih ajmo reci javnih osoba 😏

Avatar hrvatska.desnica
hrvatska.desnica
18:31 23.01.2022.

Ovaj novinar je sigurno pijan.Jel Korana ili Korona????

Avatar Apsalar
Apsalar
22:30 23.01.2022.

Dakle promovirate obiteljsko nasilje 🤨 .. ali kao nema veze ako je žena ta koja nekom iščaši vilicu.... vrijedi i obrnuto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije