Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj na prvom mjestu

Tajna dobre igre naših reprezentativaca je u sretnoj vezi i braku

ivan perišić
Foto: Instagram
1/8
23.06.2016.
u 09:03

Junaci hrvatske pobjede protiv Španjolske sa svojim su suprugama još od tinejdžerskih dana, a njihovi sinovi Leonardo i Mateo veliki su prijatelji

Hrvatski nogometaši učinili su nas sve ponosnima maestralnom predstavom protiv Španjolske i pobjedom 2:1. Među brojnim navijačima naše reprezentacije na tribinama stadiona u Bordeauxu najvatrenije navijačice bile su njihove supruge i djevojke, koje su tako još jednom dokazale onu čuvenu poslovicu da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena. Junak pobjede protiv Španjolske bio je Ivan Perišić (27). Brzonogi Omišanin svoju je suprugu Josipu upoznao u školskoj klupi.

Netipična žena nogometaša

Par je nerazdvojan od prvog razreda srednje škole. Tinejdžerska ljubav na kraju je prerasla u brak prije četiri godine, a Josipa i Ivan dobili su i dvoje djece – troipolgodišnjeg Leonarda i jednoipolgodišnju Manuelu. Ivan je već sa 17 godina otišao iz Omiša prije nego što je zaigrao za prvu momčad Hajduka. U Sochauxu je naučio francuski jezik, a zatim su slijedili transferi u Club Brugge, Borussiju Dortmund, Wolfsburg te milanski Inter, u kojem je od ove sezone. Mama Josipa često objavljuje fotografije iz privatnog života obitelji Perišić. Sve prijatelje na Instagramu oduševila je fotografijama iz pariškog Disneylanda, u kojem se sa sinom Leonardom vratila u djetinjstvo.

– On bi samo tamo gdje su “ludarije” i vožnje, i tamo gdje ne mogu mala djeca – napisala je pokraj fotografije iz Disneylanda Josipa o nestašnom sinu Leonardu. Nakon zabave otišli su gledati “pravu igru” i s tribina bodriti tatu Ivana. Mnogi su komentirali da Josipa Perišić nije tipična žena nogometaša te da je umjesto šopinga po pariškim dućanima radije odabrala druženje sa sinom u Disneylandu. Vesela je Josipa nakon utakmice objavila i video na kojem s prijateljicom pjeva ispred stadiona u Bordeauxu nakon veličanstvene pobjede. Mali Mateo pohitao je tati u svlačionicu, a ponosni Ivan na Instagramu je objavio selfie ispod kojeg je napisao “ajmo, Hrvatska”.

Vanjin je hobi moda

Netipična je žena nogometaša i Vanja Kalinić (28), supruga našeg golgetera Nikole koji je zabio prvi gol protiv Španjolaca. Nikola, koji je podrijetlom iz Solina, i Vanja, koja je rođena u Trpnju na Pelješcu, vjenčali su se prije gotovo devet godina i od tada su non-stop zajedno, a Vanja je s Nikolom živjela i Engleskoj, Ukrajini te Italiji, s obzirom na to da je Nikola trenutačno član Fiorentine. Iako su poprilično samozatajni, Kalinići često objavljuju fotografije na Instagramu. Često putuju sa svojim mezimcem, dvoipolgodišnjim sinom Mateom, pa su tako lani objavili i fotografiju iz Pariza.

Vanja posebnu pozornost daje svom velikom hobiju – modi. U jednom intervjuu rekla je da su Ukrajinke uvijek odjevene u najskuplje brendove, a da Talijanke, očekivano, imaju najviše ukusa. Iako nije dugo u Firenzi, Vanja često savjetuje koja su najbolja mjesta i restorani u Firenzi. Iz obiteljskog doma otišla je već s 15 godina i četiri je godine živjela sama, dok nije maturirala. Vjerojatno je to i razlog njezina ranijeg sazrijevanja. Kad ne putuju po svijetu, Vanja i Nikola često znaju otići na Pelješac, na kojem pune baterije.

Njihova je ljubav tek nakon rođenja Matea dobila istinski smisao. Vanja Kalinić nije išla u Francusku, nego se sa sinom odmara u Trpnju.

No, ponosno prati utakmice hrvatske reprezentacije, a nakon pobjede protiv Španjolaca objavila je usporedbu svojeg Nikole sa Zlatanom Ibrahimovićem, s obzirom na to da je Kalinić izjednačujući pogodak postigao petom, dakle u Zlatanovu stilu. Osim toga, Vanja je objavila i preslatku fotografiju na kojoj su njezin Mateo i Leonardo Perišić. Njihovi su tate kolege i prijatelji pa se i klinci rado druže. Godinu dana mlađi Mateo još uvijek ima dudu u ustima, a Vanja Kalinić od prijateljica na Instagramu počela je dobivati i “recepte” kako da sina oslobodi od te navike.

Još prije devet godina, kada je tek počeo vezu s Vanjom, Nikola je kazao da je tajna dobre igre u sretnoj vezi. Sudeći po njegovim dobrim igrama, ali i igrama drugih hrvatskih reprezentativaca, jasno je kako veliku ulogu u njihovim dobrim partijama igraju i njihova djeca, ali i bolje polovice. Tko zna, možda za dvadesetak godina budemo uživali u majstorijama dobro poznatih prezimena, ali neke nove generacije Perišića, Kalinića, Subašića, Modrića, Srne i drugih... 

>>Evo kako pobjedu Hrvatske slave bolje polovice naših nogometaša!

Komentara 6

BI
bijelocrveni
14:53 23.06.2016.

Naravno, obitelj je temelj civilizacije. Zato ju SDP, uz pomoc vanjskih sluga sotonskih, i pokusava unistiti raznim vrstama "tolerancije".

AO
ante.oreskovic75
10:09 23.06.2016.

Vrijedni i pametni momci.Obitelj nije partnerica sponzoruša ma kako izgledala.Ovi mladi ljudi to znadu i normalno je da se tako i ponašaju.Hvala im za mnogo toga.Izmađu ostalog i što su uzor mladima!

MA
Manolo46
22:44 23.06.2016.

Obitelj, brak, Hrvatska... Neki će svisnuti na živce :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije