Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice godine

Ivan Dorian Molnar: Ruža će mjesto naći uz poster NK Rijeke

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
18.03.2018.
u 19:37

Svestrani voditelj kaže da ovakve nagrade daju vjetar u leđa, a na pozornici je održao emotivan govor i spomenuo pokojnog Korada Vujnovića

Prestižnu nagradu Večernjakova ruža u kategoriji za novo lice godine dobio je Ivan Dorian Molnar. Karijeru je počeo u radijskim emisijama te u legendarnoj “Dobro jutro, Hrvatska”, a trenutačno ga možemo gledati kao voditelja podnevnog Dnevnika i vijesti u 17 sati na HTV-u.

– Zaista nisam očekivao pobjedu i bio sam iznenađen samom nominacijom. Kada sam čuo svoje ime, osjećaj je bio neopisiv! Sretan sam što sam dobio Večernjakovu ružu. Velika je to čast i priznanje. Proglašen sam novim licem godine i sada se samo moram nastaviti dokazivati da opravdam tu titulu – iskreno kaže Molnar.

Ivan je novi izazov pronašao u informativnom programu, a kaže da je HRT idealno mjesto za unapređenje karijere.

 

 

– Ovakve nagrade definitivno daju vjetar u leđa za daljnji rad. Motiviraju me da nastavim raditi te da se razvijam na svim područjima. HRT mi omogućava sve to jer je spoj radija, televizije i mnogih drugih različitih područja. Tamo se osjećam najbolje i presretan sam što sam tamo – rekao je Molnar, koji je svoju Ružu posvetio pokojnom komentatoru Hrvatskog radija Rijeka Koradu Vujnoviću.

1/34

– Hvala svima koji su glasali, HRT-u i svim redakcijama u kojima sam radio. Ovo posvećujem osobi koja me srela na Kantridi i pitala želim li ovo raditi. A to je Korado Vujnović – kazao je vidno emotivni Molnar kada je na pozornici primio nagradu. Naime, legendarni novinar Vujnović preminuo je prije mjesec dana, a upravo njega Molnar spominje kao osobu zaslužnu za njegove početke na radiju.

Ivan je inače strastveni ljubitelj sporta koji se sportskim novinarstvom počeo baviti 2010. godine pišući za razne portale, a ubrzo je počeo pratiti NK Rijeku na Radio Rijeci. Upravo će se uz poster njegova najdražeg kluba pronaći mjesto za statuu Ruže.

– Prošla 2017. za mene je bila vrlo posebna. Nogometni klub Rijeka osvojio je svoj prvi naslov prvaka Hrvatske. Imam njihov poster i svoje stare grbove pa mislim da će Ruža pokraj njih pronaći svoje mjesto – otkrio je Ivan, koji će organizirati feštu u rodnoj Rijeci.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije