Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimljeni u beogradu

Iva Todorić objavila prvu fotografiju s novim dečkom i potvrdila nagađanja

Foto: Instagram
1/8
02.03.2020.
u 10:19

Time su nagađanja služeno potvrđena, a pojavila su se još prošlog ljeta kada je snimljena u društvu mlađahnog muškarca, no tada je tvrdila da joj je to samo prijatelj.

Iva Todorić, javnosti poznatija kao kći Ivice Todorića, u svibnju prošle godine potvrdila je da se rastaje od dugogodišnjeg supruga Hrvoja Balenta, a sada se napokon službeno pohvalila novom ljubavlju.

Na Instagramu je tako objavila prvu fotografiju s novim dečkom, a poslije i drugu. Na jednoj je njegovo lice sakrila emotikonom srca. "Ljubav je u zraku", poručila je na fotografiji, a na drugoj je napisala "šaljemo ljubav".

Iva i njezin dečko također su snimljeni kako šeću Knez Mihailovom u Beogradu, okrenuti od kamere.

1/8

Time su nagađanja služeno potvrđena, a pojavila su se još prošlog ljeta kada je snimljena u društvu mlađahnog muškarca, no tada je tvrdila da joj je to samo prijatelj. Muškarac s novih fotografija jako nalikuje na njega, a čak se i prošlog ljeta govorilo o tome kako je iz Beograda. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Iva se od Hrvoja rastala nakon 18 godina braka, a zajedno imaju troje djece.

Iva je još prije dvije godine na društvenim mrežama promijenila svoje prezime u Todorić te time potaknula glasine o krizi u braku, koje su se potvrdile točnima. Njih dvoje vjenčali su se u travnju 2001. godine u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 18

KU
Kultura
11:27 02.03.2020.

Recite mi, koja je svrha ovog clanka. Da li mislite da nekoga interesira gdje ova nesretna zena trosi ukradeni novac? Ili je cilj provocirati pucanstvo? Umjesto da cijela obitelj i najuzi suradnici sjede u zatvoru, njih se reklamira kao uspjesne ljude. Stvarno sramota. Ali svemu dodje kraj.

ZU
ZG U SRCU
17:37 02.03.2020.

To je njezin kuhar a ne decko. Kod Ive se vidi da za nju ljubav ide kroz zeludac (stomak)!

Avatar markoii123
markoii123
11:38 02.03.2020.

Sve poznate koke nam odlaze u Beograd po frajere. Zakaj nam se to događa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije