Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetne radosti

Iva Todorić i ove godine opušteno uživa na krstarenju s prijateljicom

Foto: Pixsell/PIXSELL
1/7
31.07.2020.
u 13:21

Iva Todorić s društvom s broda osvježenje pronašla u moru i pokazala je svoje obline dok se tuširala na brodu

Iva Todorić i ove godine sudjeluje u Vortex krstarenju koje je organizirala motivacijska govornica Ana Bučević. Krstarenje je počelo u prošlu subotu i traje do 1. kolovoza. Prošle godine cijena ovog krstarenja iznosila je 17 tisuća kuna. Osim predavanjima Ane Bučević, vrijeme je svima koji sudjeluju u Vortex krstarenju ispunjeno i uživanjem u morskim radostima i čarima ljeta.

Iva Todorić s ostatkom društva s broda osvježenje je pronašla u moru i pokazala svoje obline dok se tuširala na brodu. Iva se oduvijek bori s kilogramima i u razgovoru za 24 sata nedavno je rekla kako uopće ne staje više na vagu i ne zna koliko ima kilograma. Za njezin odnos prema kilogramima i tijelu zaslužna je i Ana Bučević i njezini motivacijski govori.

30.07.2020 Vela Luka - Iva Todoric na kupanju u Veloj Luci. Photo: PIXSELL
Foto: Pixsell/PIXSELL

– Cijeli život nosim višak kila. Čovjek mora shvatiti da su kile štit. Mislim da 70 posto ljudi ima problem s kilama, ali ne pričaju o tome. To što netko nekoga osuđuje, vidi sebe u drugome. Kako netko zna zašto tako izgledam? Kile me ne definiraju. Imam x kila previše, ali ne smatram da imam problema s tim. To je nebitno. U svom tijelu se dobro osjećam – rekla je Iva.

U Aninim govorima našla je utjehu i nakon razvoda od supruga Hrvoja Balenta i s vremenom njih dvije postale su jako bliske prijateljice. Na Aninom Vortex krstarenju sudionici sudjeluju u tjelovježbama, meditacijama, predavanjima, a nakon svega toga zajedno uživaju u izlascima. Kako se navodi u planu i programu ovog krstarenja, ono je zamišljeno kao kombinacija ležerne i opuštene atmosfere i edukacije.

VIDEO: U ovom podcastu Ciganović nam otkriva je li zaljubljen u Grubnića i na kojim je estetskim operacijama bio

Ključne riječi

Komentara 20

FE
ferreyra
13:45 31.07.2020.

Iva kit todorić tona

PU
Pukovnik
14:52 31.07.2020.

Sad zamo gdje su nestale milijarde. Sakriveni u pozamašnoj stražnjici dotične gospođe.

PS
popevke sAm slagal
14:07 31.07.2020.

Živi dokaz da novci ne mogu sve kupiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije