Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

Iva Šulentić: Igor je najbolji suprug na svijetu i u braku mi je divno

Foto: Goran Stanzl/Pixsell, Petar Glebov/Pixsell, Luka Stanzl/Pixsell
1/3
06.07.2017.
u 14:25

Omiljena voditeljica koju tijekom ljeta od ponedjeljka do četvrtka možemo gledati u udarnom terminu na malim ekranima u emisiji "Ritam ljeta" otkriva bez čega njezino ljeto nema okus ljeta te kako joj je u braku

Iva Šulentić pred sobom ima novi izazov. U ljetnoj shemi HRT-a krenula je nova mozaična zabavno-glazbena emisija “Ritam ljeta”.

U udarnom terminu od ponedjeljka do četvrtka, nakon “Dnevnika” i “Teme dana”, gledatelji se pred malim ekranima mogu osjećati kao da su na ljetnoj terasi, a taj im doživljaj uživo iz HRT-ova studija omogućuju scenograf Dragutin Broz, urednica projekta Gabrijela Perišić te brojni dnevni urednici, voditelji, redatelji, novinari i izvjestitelji koji će se iz tjedna u tjedan izmjenjivati i donositi vijesti o svim ljetnim zbivanjima. Voditeljica je emisije Iva Šulentić, a uz nju voditeljske uloge imaju i Danijel Despot, Marina Medved Pulić, Mirko Fodor, Minja Cvitković, Daniela Trbović, Uršula Tolj i Mirna Dvorščak, koji će gledateljima predstaviti brojne ljetne teme poput odmora, putovanja i uživanja u glazbi. Izvjestitelji će pratiti različite kulturno-zabavne događaje i javljati se s mjesta događanja izravno u emisiju. 

Na HRT-u je krenula nova zabavno-glazbena mozaična emisija “Ritam ljeta”. Od svih tema koje namjeravate obraditi, koje vas posebno vesele?
Riječ je ljetnoj emisiji kojoj je cilj opustiti gledatelje pred ekranima nakon vrućega ljetnog dana, pa su i teme takve – pitke i lagane, vedre i ležerne. Već smo u prvom tjednu obišli Hrvatsku i popratili razne koncerte i festivale, uputili gledatelje u razna zbivanja i ugostili zanimljive goste koji su predstavili sebe i ono što rade. Takvim se temama veselim cijelo ljeto, jer ćemo zahvaljujući kamerama i vrijednim novinarima obići mjesta do kojih nećemo fizički stići, saznati što se događa tamo gdje ćemo možda biti, a od ljudi koji su nam dragi saznati što kod njih ima nova. Cijela me emisija veseli baš zato što na opušten i nepretenciozan način gledateljima pruža informacije i vodi ih na putovanje, dok mi u studiju sjedimo na terasi, razgovaramo i slušamo glazbu zajedno s gledateljima. 

U ponedjeljak je prikazana emisija koja govori o začinima života. Što je privatno vaša najveća strast, koji je vaš omiljeni začin života?
Emisija u ponedjeljak bila je posvećena plesu, koji obožavam. Ipak, ako bih se morala odlučiti za samo jedan začin u životu, to bi bila putovanja. 

Kako birate goste za emisiju, tko ili što vas inspirira?
Na emisiji radi velika ekipa, izmjenjuju se urednici, novinari i voditelji. Obrađuju se aktualna zbivanja i teme, pa se tako i biraju gosti koji nam dolaze u studio ili razgovaraju s novinarima na terenu.

Kakav je ritam vašeg ljeta? Čemu se ovih dana veselite?
Obožavam ljeto i osmijeh mi ne silazi s lica čim se sunce ukaže na nebu. Veselim se lijepom vremenu, dobro raspoloženim ljudima, glazbi koja dopire sa svih strana i putovanjima koja ću tek početi planirati.

Jesu li vam draži ljetni ili zimski mjeseci?
Svemu se prilagodim, nemam ništa protiv zime, ali da mogu birati – cijelu bismo godinu hodali u japankama i družili se na terasama.

Poznato je da sa suprugom Igorom volite putovati, imate li u planu neku ljetnu destinaciju? 
Otkad znam za sebe, moja je ljetna baza otok Krk, tako da je i ove godine nezaobilazna destinacija upravo taj naš najsjeverniji veliki otok. Svakako ću otići i do Dubrovnika, u koji sam se zaljubila prije desetak godina, a s balonaškom ekipom otputovat ću u Francusku na Europsko prvenstvo u letenju balonima na vrući zrak te tradicionalni festival u Metzu, tijekom kojega ćemo se upisati u Guinnessovu knjigu rekorda po najvećem broju balona na vrući zrak koji su poletjeli u isto vrijeme. 

Mnogi vas smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica. Koji je vaš ljetni must have? U čemu se osjećate svoji?
Hvala vam lijepa! Moj jedini ljetni must have jesu badić i ručnik, a povrh toga lepršave ljetne haljine koje su najbolje rješenje za visoke temperature, slamnati šešir koji glavu čuva i sunčane naočale bez kojih ništa ne vidim. I boca vode! 

Koje su vam najdraže ljetne poslastice? Bez čega vaše ljeto nema okus ljeta?
Sladoled, svježe voće i onda opet sladoled!

Morate li posebno paziti na liniju ili ste od onih sretnica koje su počastili dobri geni? Imate li neki režim prehrane i vježbanja?
Još sam uvijek u fazi u kojoj zahvaljujem roditeljima i precima na danoj mi genetici, ali i odgoju i usvojenim navikama što se prehrane tiče jer zahvaljujući njima zdrava je hrana ono što obožavam, a junk ne volim. U našoj se kuhinji spravlja mnogo povrća i salata, uvijek imamo zdjelu s voćem, a, što se pića tiče – voda pobjeđuje sve. Režim nemam, ali stalno sam u pokretu i bavim se sportom. Ne odričem se hrane koju volim, ali jedem u količinama koje su mi dovoljne, bez pretjerivanja. 

U rujnu slavite prvu godišnjicu braka. Jeste li romantični? Hoćete li taj dan obilježiti na neki poseban način?
Rujan mi se čini tako daleko, pa još nemamo nikakve planove, ali sigurno ćemo obilježiti i taj nama poseban dan na neki lijep način.

Kako vam je u braku? 
Igor je najbolji suprug na svijetu. U braku nam je prekrasno; nije se ništa promijenilo u odnosu na vrijeme kada smo bili “samo” dečko i cura, osim što imamo uspomene na jedan prekrasan dan u kojem smo okupili sve drage ljude na jednom mjestu i s njima napravili nezaboravan tulum, prsten na ruci i proširenu, divnu obitelj.

U čemu najviše uživate s Igorom? Koji su vam zajednički interesi?
Uživamo u svakom trenutku. I on i ja obožavamo ono što radimo i sretni smo svatko u svome svijetu, a kada nam se svjetovi isprepletu, osmijeh nam ne silazi s lica. U našem gnijezdu zajedno kuhamo, čitamo, odmaramo se i planiramo, a kada izađemo, čvrsto se primimo za ruke i zajedno upuštamo u sve pustolovine koje nam život nosi.

Jeste li osoba od planiranja ili volite odluke donositi spontano?
Ovisi o čemu je riječ. Život ne planiram, život se događa i prestala sam planirati kada su se planovi počeli raspadati, a ništa se nije mijenjalo. Putovanja, doduše, planiramo, ali iz praktičnih razloga. 

Diplomirana ste ekonomistica, radijska i televizijska voditeljica, glumica... Što je sljedeće na popisu?
Sve što ste naveli nekako je lijepo isprepleteno i jedno drugo nadopunjuje. Popis nisam nikad radila, ali uživam u činjenici da mi je zahvaljujući poslu kojim se bavim svaki dan drukčiji, dinamičan, da kroz njega upoznajem zanimljive ljude i rastem i učim iz dana u dan. Što je sljedeće? Tko zna!

Što još priželjkujete, u kakvoj se budućnosti vidite sretnom, mirnom i ispunjenom?
Priželjkujem svim svojim ljudima i sebi samo zdravlje i zdrav razum, a za sve ostalo imamo svoje dvije ruke, i noge, i glave na kojima nam želim osmijeh, pa ćemo se već nekako pobrinuti za budućnost. Zdravlje, sreća i mir. Zvučim kao misica! 

 

Komentara 4

M3
Miške 3
15:16 06.07.2017.

Kome je ona omiljena. 1,56 cm kreveljenja.

HE
herc7
14:36 06.07.2017.

dobar je Igor al gadan ko lopov.

RI
rikavac
17:43 06.07.2017.

Drago mi je eto zbog tebe dok to nisi rekla nisam ni znao kakav je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije