Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro se rastaju

Iva Radić puca od ponosa! Pokazala predivnu kćer i otkrila velike planove: 'Pariz te čeka!'

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
02.07.2020.
u 09:48

"Falit ćeš previše, ali kreni dalje, ponosu mamin. Pariz te čeka", poručila je Iva koja je Tashu dobila u braku s nogometašem Boškom Balabanom.

Bivša manekenka Iva Radić i njezina kći Tasha dokaz su da jabuka ne pada daleko od stabla. Iva se u srijedu navečer na društvenim mrežama pohvalila predivnom kćeri koju je otpratila na maturalnu zabavu.

1/6

"Neopisivo sam ponosna, moja prva maturantica. Sretno, ljubavi mamina, ideš nam dalje, Pariz te čeka", napisala je Radić uz fotografiju s Tashom i najmlađom kćeri Tessom.

Na Insta Storyju objavila je i fotografiju na kojoj svoju najstariju mezimicu koja je upravo završila MIOC drži za ruku priznavši kako će joj silno nedostajati kad ode na studij svjetski poznatog francuskog sveučilišta Sorbonne.

Foto: Instagram screenshot

"Falit ćeš previše, ali kreni dalje, ponosu mamin. Pariz te čeka", poručila je Iva koja je Tashu dobila u braku s nogometašem Boškom Balabanom.

"Jedina molba prema meni kao majci bila je: 'Ja ću se potruditi da to bude u okvirima onoga što mi možemo, ali samo mi daj zeleno svjetlo da odem tako mlada u neki svijet.' Ja kao majka sam jako ponosna, a s druge strane mi je jako teško što odlazi. Meni je ona i više nego kćer, meni je ona desna ruka. Mi živimo nas četvero sami, samohrano se brinem o njima", priznala je Iva u intervjuu za Exkluziv još u veljači otkrivši kako je trenutačno ona jedini prisutan roditelj u odgoju Tashe, Tesse i Ivana. "Voljela bih da je drugačije, ali momentalno sam samo ja", zaključila je Iva.

Inače, Iva je bivšeg supruga upoznala još  2000. godine dok su im karijere bile u uzletu – Boškova u Dinamu, a Ivina u modnom svijetu, a pričalo se da je Balaban dugo pokušavao pridobiti Ivinu pažnju koja u početku navodno nije bila zainteresirana za njega. Titulu Kraljice Hrvatske osvojila je 1995. godine, a izvrstan uspjeh – četvrto mjesto – postigla je na svjetskom natjecanju, što ju je dovelo do modnih pista u inozemstvu. Zbog svega toga Iva se navodno htjela više koncentrirati na karijeru. Međutim, nakon što je nogometaš potpisao za Aston Villu godinu dana kasnije, Iva mu se javila i pitala ga je li još uvijek zainteresiran za kavu.

Već godinu dana kasnije, 2002. godine, par se vjenčao kod matičara u Dubrovniku, a veliko slavlje za obitelj i prijatelje priredili su u dubrovačkom hotelu Excelsior. No 2013. već se krenulo šuškati o trzavicama u braku. Početkom listopada 2017. godine sve je iznenadila vijest kako je ljubavnoj priči osnivačice portala Journal.hr i bivšeg nogometaša ipak došao kraj. Kako se godinama pisalo, par je dugo pokušavao spasiti brak, no jednostavno nije išlo. Službeni razvod uslijedio je prošlo ljeto kada je Iva zatražila podjelu bračne stečevine.

Ključne riječi

Komentara 6

TM
trade_mark
10:54 02.07.2020.

ko je iva radić? i zašto joj se kći zove tasha? pomodarstvo je malograđanština. zašto nije dala kinesko ime djetetu? npr. Fong Yin, a ne fakin TASHA?!

DU
Deleted user
10:17 02.07.2020.

Nema 30 kila s krevetom!!🍎🍉🍒🥦🥕🍏🥝

DU
Deleted user
10:13 02.07.2020.

Dno dna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije