Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno o svemu

Iva Radić nakon razvoda od Balabana: Trenutačno sam samo ja roditelj

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
24.02.2020.
u 08:54

S nogometašem Balabanom upoznala se 2000. godine i dvije godine  kasnije vjenčali su se u Dubrovniku. Godine 2013. počele su kružiti prve glasine o nesuglasicama u njihovu braku.

Bivša manekenka Iva Radić u intervju za RTL-ov Exkluziv pričala je o samohranom majčinstvu i izazovima s kojima se susreće. Njezina najstarija kći Tasha uskoro odlazi na studij u Europu i Iva je ispričala kako se nosi s tim skorašnjim rastankom.

– Mogu reći da ću biti ponosna mama jedne sad već djevojke, koja će napustiti svoj dom i studirati negdje u Europi. I stvarno želim da to uspije i, ako se upiše na to što želi i ako uspije ući na Sorbonu, ja ću biti sretna zbog nje jako, jako, jako – rekla je Iva i dodala kako joj je Tasha više od kćeri. – Ona mi je desna ruka. Nas četvero živimo sami, samohrano se brinem o njima – kaže Iva čiji je brak s Boškom Balabanom došao svojem kraju prije tri godine i kaže kako je trenutačno ona jedini prisutni roditelj.

Pogledajte koji parovi su ostali u prijateljskim odnosima i nakon razvoda

– Voljela bih da je drukčije, ali momentalno sam samo ja roditelj – kaže bivša manekenka za Exkluziv. Nije joj tijekom razvoda uvijek bilo lako brinuti o poslu i držati kod kuće sve konce u rukama.

– Život se događa, meni se dogodio neki moj život. I u tim nekim trenucima, htio ti to ili ne, moraš se okrenuti sebi da bi se  iskoprcao iz nekih stvari i tada gubiš kontrolu – kaže Iva. S nogometašem Balabanom upoznala se 2000. godine i dvije godine  poslije vjenčali su se u Dubrovniku, dok su 2013. godine počele kružiti prve glasine o nesuglasicama u njihovu braku. Početkom listopada 2017. godine potvrđeno je kako je ljubavnoj priči osnivačice portala Journal.hr i bivšeg nogometaša ipak došao kraj.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Forte
Forte
09:49 24.02.2020.

Ahh ta magicna veza modelica i nogometas

PI
Piksy
09:35 24.02.2020.

Zar bivsi suprug bas ni malo ne sudjeluje u odgoju te djece..ne kuzim..nije da se nema novaca a cim se tog ima ostalo se sve da nekako..Sto bi trebale reci samohrane majke koje uz sve nedace jos ni novaca nemaju

TR
trudimSe
18:25 24.02.2020.

samohrani roditelj je onaj koji sam hrani, ona je rastavljena koja prima financijsku pomoć od Balabana, znači nije samohrana nego dobiva od Balabana ono za kaj se i udala, novac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije