Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra genetika

Iva Jerković pokazala svoju mamu i čestitala joj rođendan, pratitelji pisu da izgledaju kao sestre

Foto: Instagram
1/7
14.05.2021.
u 13:01

Sretan rođendan najboljoj majci na svijetu. Volim te - napisala je uz fotografiju na kojoj je s mamom.

Bivša manekenka Iva Jerković odavno je umirovila svoju manekensku karijeru, ali ova 39-godišnjakinja bez problema bi i danas mogla prošetati modnom pistom uz rame mlađim kolegicama. Nakon dugo vremena Iva je sada objavila fotografiju sa svojom mamom i jasno je od koga je naslijedila ljepotu i dobru genetiku i mladolikost jer Iva i njezina mama izgledaju kao sestre.

- Sretan rođendan najboljoj majci na svijetu. Volim te - napisala je prije nekoliko dana uz fotografiju s majkom koja je proslavila rođendan prije nekoliko tjedana. Fit liniju Iva je očito naslijedila od mame i ubrzo nakon što je prošle godine rodila djevojčicu Iva se brzo vratila u formu i već je nekoliko mjeseci kasnije pozirala u kupaćem kostimu i pokazala zavidnu figuru. Za Božić je objavila prvu fotografiju svoje Rine Ami kojoj je ime odabrala zajedno sa svojim partnerom Josipom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten - rekla je nedavno Iva, a u jednom intervju ispričala je i kako je malenu morala roditi hitnim carskim rezom. - Pupčana vrpca se omotala oko vrata tako da sam imala hitan carski rez. Sve je dobro prošlo i moja šampionka je tu sa nama, a to je najbitnije - rekla je.

Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su vezu nakon 24 godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije