Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa na Kornatima

Iva Jerković (40) pozirala u bikiniju i šilterici od 3000 kuna, pratitelji joj poručili: "Ma najljepša Hrvatica"

Foto: Instagram screenshot
1/6
15.09.2021.
u 19:30

Bivša manekenka i TV voditeljica, a danas vlasnica frizerskog salona, Iva Jerković (40) javila se s odmora gdje i dalje uživa u suncu i moru, a trenutno se nalazi na Kornatima

Bivša manekenka i TV voditeljica, a danas vlasnica frizerskog salona, Iva Jerković (40) javila se s odmora gdje i dalje uživa u suncu i moru, a trenutno se nalazi na Kornatima.

Iva je pozirala u neobičnom crnom bikiniju koji je naglasio njezin dekolte, a na glavu je nataknula  šiltericu poznatog francuskog brenda Givenchy čija je cijena gotovo 3000 kuna. Fotografija je skupila brojne lajkove i komentare,  a javile su joj se brojne poznate Hrvatice.

Foto: Givenchy

"Ljepojko", "Ma najljepša Hrvatica", "Predivna", "Top", "Najljepša Iva", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Iva je koncem lipnja ove godine proslavila svoj 40. rođendan, a unatoč godinama na njezinoj liniji mogle bi joj pozavidjeti i brojne dvostruko mlađe kolegice. Bivša manekenka prošle godine postala je majka, a nakon trudnoće brzo se vratila u formu i već je nekoliko mjeseci kasnije pozirala u kupaćem kostimu te  pokazala zavidnu figuru.

Za Božić je objavila i prvu fotografiju svoje Rine Ami kojoj je ime odabrala sa svojim partnerom Josipom.

- Samo čekam da se ona probudi da ja nju vidim. Josip mi stvarno pomaže, uz mene je. On već ima dva sina pa zna dosta toga, a meni je ovo prvo dijete pa sam ja plašljiva, dok je on opušten- rekla je nedavno Iva, a u jednom intervju ispričala je i kako je malenu morala roditi hitnim carskim rezom. 

- Pupčana vrpca omotala se oko vrata tako da sam imala hitan carski rez. Sve je dobro prošlo i moja šampionka je tu s nama, a to je najbitnije – rekla je tada Iva. 

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 11

GE
Germanicus
19:50 15.09.2021.

Lako je nositi skupu robu kad ti se partner bavi kamatarenjem.

Avatar dublin2
dublin2
19:54 15.09.2021.

Nije ona "pozirala" nego nudila usluge...a cjenik usluga na upit.

BR
BrigitaM
20:01 15.09.2021.

Lijepa je. Kaj je, je. Samo nisam znao da je frizeraj tako profitabilan. Više nedam tringelta mojoj frizerki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije