Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANĐEO NA ZEMLJI

Iva je bila najljepši cvijet, prečista duša za svijet u kojem živimo

iva bagic
06.05.2010.
u 16:15

- Eh, da je mogu još jednom zagrliti za kraj. Vjerujem da bi i tada ona tješila mene, jer to je bila naša Iva - rekao je Tomislav Jelinčić shrvan zbog smrti kolegice Ive Bagić.

Posljednjih mjeseci nakon liječenja u zagrebačkoj bolnici Rebro i kasnije u Švicarskoj Ivu Bagić liječnici su pustili kući. Uz roditelje i brata odlučila je okončati bitku iz koje je izišla poražena, ali samo fizički jer je njezin duh bio neslomljiv do posljednjeg trenutka. Preminula je noćas u hitnoj nakon što joj je pozlilo.

ANTONIJA BLAĆE: Iva je definitivno osoba zbog koje sam sigurnija da postoji život poslije života, takav duh se po nikakvim zakonima fizike ne može uništiti. Iskrena sućut obitelji i prijateljima.

TATJANA JURIĆ: Kada pomislim na Ivu, ne mogu ne pomisliti i na Tomu… Oboje s nevjerojatnom, posebnom osobnošću. Toliko nam je tuge donijela ova godina. Ivu sam upoznala na castingu za reklamu, kada su tražili djevojku koja bi glumila moju prijateljicu. Ušla je i sve naprosto – očarala. Posao nije dobila jer je bila predobra, zasjenila bi glavnu glumicu svojim prekrasnim osmijehom. Taj osmijeh ostaje zauvijek s nama. Laku noć, Iva…

TOMISLAV JELINČIĆ: Eh, da je mogu još jednom zagrliti za kraj. Vjerujem da bi i tada ona tješila mene, jer to je bila naša Iva. Presretan sam što sam poznavao i bio u blizini tako divne osobe, što sam imao priliku učiti kako s osmijehom i optimizmom pobijediti sve križeve. Koliko je samo puta rekla da ne bi mijenjala minutu svog života za tuđi. Iva, sad ti vjerujem i hvala ti na putokazu i svakoj sekundi dobrote kojom si nas zasipala. Reflektori se mogu ugasiti, no zvijezde kao što si ti ostaju sjati. Roditeljima i bratu izražavam najiskreniju sućut.

ANTONIJA MANDIĆ: Tužna sam i šokirana, još uvijek ne mogu vjerovati da je nema. Ali, sjećat ću se svaki dan njezine pozitivne energije koja me naučila mnogočemu.

NINA BADRIĆ: Iva je bila jedna od najposebnijih osoba koje sam imala čast upoznati. Ona je bila osoba kojoj sam se iskreno divila i koju sam na prvi pogled zavoljela. Svi mi od Ive možemo naučiti puno, kako voljeti život, kako se ponizno, skromno i iskreno radovati mnogim sitnicama koje život čine ne tražeći čuda i čudesa iznad čuda koje se zove život i zdravlje. Ona je osoba koju sam neizmjerno poštovala. Neopisivo mi je žao što je svoju bitku na ovome svijetu izgubila i iskreno suosjećam s njezinom obitelji. Ona je bila anđeo. Prečista duša za ovakav svijet u kojemu živimo gdje su mnoge stvari izgubile svoje prave vrijednosti. Ona je bila najljepši cvijet. Anđeo koji je hodao ovim svijetom, a sada je na nebu. Volim te, Iva.

Komentara 8

MA
malitrn
21:13 06.05.2010.

Kako je bila lijepa.... vrlo lijepa...

OB
-obrisani-
00:18 07.05.2010.

ej budalo Bljakonjo,djevojka je umrla a ti tupiš ko neki kreten o drugima.budi pristojan čovječe glupi.ispričavam se na ovakvim komentarima jer ovakve stvari me ljute i želim izraziti njezinima svoju tugu jer je bila osoba koju sam volio gledat na tv i nedostajat će nam.a ovima ko onaj blakonja nek pake kak se izražavaju

SA
sargu123
18:20 07.05.2010.

Sad sam 50-godišnjak , prije 25 godina na ovaj sam način ostao bez voljene djevojke , poznata mi je ta bol , iskrena , najiskrenija sućut obitelji ! Nek počivaju u miru sve dobre , predobre duše .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije