Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON INCIDENTA

Iva Alilović objasnila zašto je burno reagirala: 'Nisam to dopustila'

Iva Alilović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
27.01.2018.
u 10:20

– Ja sam Mirku pomogla donijeti odluku da se pridruži reprezentaciji nakon što je dobio poziv od Line. Rekla sam mu da će mu biti super jer će igrati u Hrvatskoj i da će mu biti jednog dana žao ako ne prihvati tu ponudu – rekla nam je Iva.

Iva Alilović, supruga vratara hrvatske rukometne reprezentacije Mirka Alilovića, već je danima glavna tema brojnih medija nakon što je prenesen njezin status s Facebooka u kojem je izrazila svoje nezadovoljstvo nakon vandalizma, meta kojeg je bila kuća njezine majke na Rabu. Podsjetimo, nakon poraza Hrvatske od Francuske u rukometnoj utakmici, huligani su svoje nezadovoljstvo iskazali na kući razbivši prozore. Iako je Iva na svom privatnom profilu napisala status u kojem je molila prijatelje s Raba za pomoć, mnogi su na pik uzeli što je ona na komentar zabrinute prijateljice napisala, da “proklinje dan kada je Mirko zaigrao za reprezentaciju”, što su joj brojni zamjerili.

– Rekla sam to u afektu i ljutnji! Ja sam Mirku pomogla donijeti odluku da se pridruži reprezentaciji nakon što je dobio poziv od Line. Rekla sam mu da će mu biti super jer će igrati u Hrvatskoj i da će mu biti jednog dana žao ako ne prihvati tu ponudu. Nisam mislila da ću doživjeti ovakvo što – rekla nam je Iva.

Iva Alilović
1/6

Iva i Mirko upoznali su se prije nekoliko godina, a vjenčali su se u ljeto 2011. godine u Hercegovini. Ubrzo su postali roditelji dvoje prekrasnih sinova Mate i Ivana koji su upotpunili njihovu obiteljsku idilu. Mirkova ponosna supruga velika mu je podrška i već ga godinama bodri s tribina, a kada ne može uživo, onda sa sinovima prati utakmice u toplini obiteljskog doma.

– Iako Mirko često putuje, ipak mogu reći da živimo mirnim, obiteljskim životom, a kada smo na okupu, sve naše slobodno vrijeme podređeno je našoj djeci – nedavno je za Story rekla magistra ekonomije.

Lijepoj Ivi najviše smeta što je uz brak s Mirkom dobili status javne osobe, iako to nikada nije htjela postati, a priznaje da se ne nosi dobro s medijskom eksponiranošću na koju inače nije navikla.

– Budimo iskreni, u medijima sam već gotovo dva tjedna i mojoj obitelji se priređuju razne neugodnosti i štete. Dogodila mi se velika šteta jer su pojedini mediji prenijeli informacije s mog zaključanog Facebook profila a da prethodno nisu tražili moje dopuštenje. Ja im to nisam odobrila. Zaista nije u redu da se imovina moja majke, kuća koju je ona sagradila s puno ljubavi, uništava zbog jedne utakmice. Svi koji me sada osuđuju isto bi reagirali da su to osobno doživjeli. Lako je osuđivati drugoga – otvoreno je kazala Iva.

Iz PU primorsko-goranske rekli su da policija pristupa nakon dojave koju su zaprimili o oštećenju obiteljske kuće u mjestu Palit na Rabu i da traže počinitelje.

- Nisam javna osoba i ne želim to biti. Nitko nije dopustio da se iznose moji privatni stavovi koje sam izrekla u afektu te fotografije s mog privatnog Facebook profila. Smatram da je takvo što zakonski nedopustivo i ozbiljno razmišljam o tužbi pojedinih medija – rekla nam je za kraj Iva.

Iva Alilović
1/14

Komentara 39

SX
sudbina x
11:30 27.01.2018.

Kao žene su ugrožene...? Zamislite da bilo koji muškarac da takvu izjavu za svoju ženu kakvu je dala ova rospija za svog supruga, sportaša kojoj je on omogućio sve ovo što ima pa i ta razbijena stakla.........Pa to bi gorjeloo nebo i zemlja...Činjenica je da su žene u 90% brakova alfa i omega...Sada fali još samo jedan mali koračić kad će muškarac morati pitati ženu smije li piškiti ili kakiti...Halo kud sve to vodi..Hoćemo li uskoro postati društvo tetkica ako već i nismo...?

SX
sudbina x
11:38 27.01.2018.

Tri Alilovića ne mogu zaraditi koliko ova može potrošiti...Zamislite kako je Aliloviću u tom braku kada žena izričito odlučuje hoće li on ili neće igrati za reprezentaciju..Toliko o ugroženosti ženskih prava...Mislim da je u ovome braku netko drugi ugrožen samo ne žena...

Avatar smile
smile
10:39 27.01.2018.

Ništa i nitko se ne proklinje, a posebno ne hrvatska reprezentacija. Za Hrvatsku su ne tako davno dečki davali zivote. Razumijem ljutnju ali tvoje riječi su nedopustive isto kao sto je nedopustivo uništavanje imovine igrača zbog poraza. Porazi su dio igre. Dragi dečki iz naše repke mi vas volimo bez obzira na poraz. Bitno je da se nakon pada dignete, a uopće ne sumnjam u to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije