Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne gubi vrijeme

Ispunila si je davnu želju! Snježana Mehun prionula na učenje

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
21.01.2019.
u 13:38

Kad završi tečaj, planira pripremiti party i pozvati prijatelje kako bi im pokazala novostečena znanja.

Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun odlučila si je, nakon povratka iz Australije, ispuniti davnu želju i upisati tečaj za koktel-majstora! Povod takvoj odluci nije želja da otvori restoran ili koktel-bar nego je, godinama putujući po svijetu, isprobala razne koktele koje je odlučila naučiti spravljati kod kuće.

Primjerice, njezino omiljeno piće džin tonik najbolje joj odgovara kada su u njemu zrna crvenog papra pa ju je zanimalo zbog čega se nekad servira s krastavcima, nekad s kavom, a tako rijetko s paprom. Veseli se, kaže, činjenici da će naučiti sve o sljubljivanju pića sa začinima koji mogu poboljšati, ali i pokvariti okus svakog koktela.

Kad završi tečaj, planira pripremiti party i pozvati prijatelje kako bi im pokazala novostečena znanja. U međuvremenu ubrzano radi i na novoj kolekciji svog brenda Duchess koji je u svijetu proslavila Kolinda Grabar-Kitarović kada je haljinu s tim potpisom odjenula tijekom posjeta američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

Pogledajte i tko se našao na listi najseksi Hrvata. 

Ključne riječi

Komentara 14

OX
oxymoron
14:24 21.01.2019.

U nedostatku vijesti s Karleusinog Venerinog brijega, Vecernjak informira da je ova upisala "fakultet".

DU
dubrix
14:56 21.01.2019.

priča se da će joj hit koktel biti 69

DU
Deleted user
14:28 21.01.2019.

kad ne znaš čime se netko, a pogotovo neka "dama" bavi, ili znaš, a da je ne uvrijediš istinom, samo napiši "poduzetnica" i svima će biti jasno čime se dotična bavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije