Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKA JE SA SREĆOM

Ispred nje je izazov! Naša TV voditeljica okrenula je list i pohvalila se novim poslom

Foto: Instagram
1/12
05.10.2020.
u 19:19

Nakon dvadeset godina rada u medijima, TV voditeljica Renata Sopek odlučila je s pratiteljima podijeliti vijest o novoj stranici u profesionalnoj sferi.

Televizijska voditeljica i instruktorica fitnesa Renata Sopek pohvalila se s novim životnim pothvatom i o tome obavijestila pratitelje. Naime, nakon što je ponosno diplomirala komunikacijski menadžment ranije ove godine, otisnula se u agencijske vode.

- Nakon dvadeset godina prisutnosti u medijskom prostoru, rada na televiziji, tisuća voditeljskih gaža, intervjua i snimanja, okrećem novu stranicu u profesionalnoj sferi(što ne znači da me i dalje nećete viđati gdje ste navikli) i s osobitim zadovoljstvom pišem ovaj post nakon prvog dana, na novom radnom mjestu. Već sam se udomaćila, zahvaljujući odličnom timu i mogu samo reći da se jako veselim novim poslovnim izazovima! - napisala je uz fotografiju ispod koje su joj mnogi čestitali na uspjehu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Renata je još prije četiri godine stekla zvanje stručnog prvostupnika odnosa s javnošću, s posebnim dodatkom diplomi za "poseban uspjeh” na preddiplomskom stručnom studiju Komunikacijskog mendžmenta. 

1/7

"Nakon tri godine bila mi je logična nadogradnja upisati se na specijalistički diplomski stručni studij 'Upravljanje odnosima s javnošću'  koji isto tako izvodi Bernays", ispričala nam je u travnju nakon što je diplomirala te obranila diplomu putem videokonferencije.

Foto: Instagram screenshot

"Nisam znala što će biti i kada bi mogla biti obrana, ali proteklog tjedna nazvali su me s Bernaysa i predložili online obranu rada. Prihvatila sam novi izazov, naravno!", kazala nam je Renata i dodaje da isprve nije znala što očekivati jer je prva na fakultetu koja je na ovaj način trebala obraniti svoj diplomski, ali, kako kaže, sve je prošlo odlično.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Komentar
20:01 05.10.2020.

Promo clanak

Avatar R & I
R & I
19:26 05.10.2020.

Vise plastike nego mesa.

SA
samoborka
23:02 05.10.2020.

Vadi krumpire s Ninom Badrić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije