Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kućnoj atmosferi

Isplivala rijetka privatna fotka Mate Rimca: 'A mislili ste da vegetarijanci ne jedu janjetinu'

Mate Rimac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
27.12.2020.
u 19:00

Naime, Katarina je na Instagramu objavila šaljivu fotku zaručnika te otkrila kakav je u kućnoj amosferi. Mate je pozirao u božićnom puloveru s kolačem u obliku janjeta, a Lovrić je dodala šaljivi status uz fotku.

Iako poduzetnik Mate Rimac i njegova zaručnica Katarina Lovrić rijetko dijele detalje iz privatnog života na društvenim mrežama, za Božić su ipak popustili.

Naime, Katarina je na Instagramu objavila fotku zaručnika te otkrila kakav je u kućnoj amosferi. Mate je pozirao u božićnom puloveru s kolačem u obliku janjeta, a Lovrić je dodala šaljivi status uz fotku.

''A mislili ste da vegetarijanci ne jedu janjetinu'' napisala je.

Foto: Instagram screenshot

Rimac je nedavno objavio romantičnu fotografiju s Lovrić. Na to su ga ponukale dugotrajne zagrebačke magle i jesensko- zimsko vrijeme koje na kontinentu zna biti dosta depresivno. Par inače rado ljeti boravi u Dalmaciji. Uz fotografiju je objavio:

- Nadam se da Splićani znaju koliko im je lijepo. Kad ljudi čuju da je firma u Hrvatskoj, često pitaju da li je u Dubrovniku ili Splitu (jer su, često, jedina mjesta koja poznaju). U Splitu vec imamo ured sa 30-ak inženjera - nadam se da ce snažno rasti u idućim godinama. San mi je jednog dana imati veću lokaciju u Dalmaciji (na otocima ili oko Splita) pa da timovi mogu, zajedno sa svojim obiteljima, na duzž rok raditi iz ovakvog okruženja. Mislim da je kvaliteta zivota koju Dalmacija moze pružati na sasvim drugoj razini od Zagreba. Zagreb i Samobor jako volim i super mi je živjeti i raditi u Zagrebu/Sv. Nedelji/Samoboru ali su jeseni i zime jako sive i pomalo depresivne.

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MaryOU93
MaryOU93
08:54 28.12.2020.

Vrijeme je da nađеte stabilnu djеvоjкu. Оvdjе čекa puno sаmоhгanih dаmа > www.thiswhen.fun/D8g2r

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije