Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Iskrice frcaju! Kandidatkinje uvjerene: 'Zoran je spavao sa Suzi, nije bio na trosjedu'

Foto: RTL
1/4
23.04.2021.
u 08:31

Prije no što ih je zbog pravila bio primoran pozvati, Aniti, voditeljici showa 'Ljubav je na selu' priznao je kako je već našao onu pravu. Naime, na prvom tulumu se ljubio sa Suzi

Farmer Zoran Stričević (48) na svoju farmu doveo je kandidatkinje Suzi, Janju i Renatu. Prije no što ih je zbog pravila bio primoran pozvati, Aniti, voditeljici showa 'Ljubav je na selu' priznao je kako je već našao onu pravu.

Naime, na prvom tulumu se ljubio sa Suzi, a tada je priznao i kako se od posljednjeg snimanja s njom vidio čak dva puta.  Prve dane proveli su radno i zabavljali se. Zoran ih je izveo u restoran, a nakon što su djevojke provele noć u novim sobama, neke od njih je zanimalo gdje je Zoran spavao. 

Sunčano jutro u Brštanovu započelo je jutarnjom kavom, ali i važnim pitanjem – kod koga je sinoć spavao Zoran?

''Ja ne znam kako je Zoran spavao na trosjedu kad ga ja uopće nisam vidjela'', komentirala je Janja, a Suzi se opravdavala da je ona spavala sama.

''Ja bih voljela najviše da ove jutarnje kave pijemo ja i Zoki sami'', zaključila je Suzi.

Između Zorana i Suzi postoji velika kemija, a to se svakim danom sve više vidi. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije