Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je to težak period

Nives Celzijus pozirala s Kiklopom, svima za oko zapelo nešto drugo

Foto: Instagram
1/6
11.06.2020.
u 11:01

Nives Celzijus objavila je fotografiju s nagradom Kiklop koju je 2008. godine dobila za knjigu "Gola istina" i tada su se mnogi pobunili da se Nives dodijeli ova nagrada.

Najprodavanija i najčitanija knjiga u Hrvatskoj u 2008. godini bila je "Gola istina" koju je napisala Nives Celzijus i te godine trebao joj je biti dodijeljen Kiklop za Hit godine. To je izazvala buru reakcija i odbijanje da se Nives uruči Kiklop i cijela stvar riješena je onda sudskim putem i odlučeno je kako je Sa(n)jam knjige u Istri dužan uručiti Nives skulpturu Kiklopa rad akademskog kipara Josipa Diminića te su joj bili dužni uručiti i diplomu koja potvrđuje dobitnika nagrade u kategoriji Hit godine.

1/10

- Moj Kiklop možda stojećki ne podnosi potrese ali stoički odolijeva konačnom krahu što mi je dobar podsjetnik da i padanje nije nužno loše ako imaš koga da te uhvati ili bar nježno polegne i gleda te ovako pun ljubavi. Također vrlo je inspirativan i motivirajući i podsjeća me da uz malo volje i truda i ono naizgled nemoguće postaje moguće i ostvarivo. I zato svatko od nas zaslužuje jednog Kiklopa...- napisala je danas Nives uz fotografiju na kojoj pozira sa statuom Kiklopa u maskirnoj majici koja naglašava njezine bujne grudi. Upravo je to ono što je mnogim obožavateljima zapelo za oko. - Lijepa si kao princeza imaš dobre lubenice - poručio joj je jedan obožavatelj s kojim su se mnogi složili. "Dobro ti stoji majica", "Nije bog džaba stvorio Nives", nizali su se komentari.

Inače, kada joj je dodijeljen Kiklop Nives je rekla kako joj je žao što na dodjelu nije došla i direktorica sajma Magdalena Vodopija i što joj ona nije uručila nagradu jer bi voljela da joj je mogla stisnuti ruku i poljubiti ju. Nakon što joj je uručen Kiklop Nives je s njim u ruci zaplesala na crvenom tepihu.

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar marlony
marlony
13:49 11.06.2020.

Što ti znači nagrada od nekog tko ti je nije dao od srca ? Nekoga tko ti nije bitan. Ja je nebi ni primio tj. odbio bih je. Marlon Brando je odbio Oscara zbog licemjerja...najveći od najvećih

SU
Sunny
13:34 11.06.2020.

Vrhunska književnica, da je više takvih...

ST
stormrider
13:19 11.06.2020.

Takvih je u St. Pauli na kilometre......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije