Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOAN COLLINS

Iskrena glumica: 'Prvi me je suprug silovao i htio prodati bogatom šeiku'

'Joan Collins on ladies day of Royal Ascot held at Ascot racecourse, Berkshire. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Mark CuthbertPress Association/P'
1/11
05.12.2017.
u 18:46

- Imala sam 17 godina kada me je drogirao i seksualno iskoristio. Bila sam djevica. Krivica koju sam osjećala zbog toga natjerala me je da se pristanem udati za njega - rekla Joan. Glumac je od nje bio stariji 18 godina, a ona je pričala kako ju je tretirao kao robinju.

Prvi suprug  Joan Collins (84), glumac Maxwell Reed, nudio ju je arapskom bogatašu. Ona je zbog njega pobjegla iz Engleske u Rim, ali ju je ipak našao. I to je samo jedna u nizu strahota koje je doživjela, a o kojima pišu svjetski mediji.

Joan Collins  ga je optužila da joj je htio uzeti svo bogatstvo, te da je prijetio kako će je isjeckati na komadiće, posebno njeno lijepo lice, ako ga ikada ostavi. Glumica je s Reedom izgubila nevinost i roditelji su je natjerali da se uda za njega. Ipak, gubitak nevinosti nije bio nimalo romantičan. Naprotiv, ona tvrdi da ju je on silovao.

- Imala sam 17 godina kada me je drogirao i seksualno iskoristio. Bila sam djevica. Krivica koju sam osjećala zbog toga natjerala me je da se pristanem udati za njega. Glumac je od nje bio stariji 18 godina, a ona je pričala kako ju je tretirao kao robinju.

- Pakao je počeo na medenom mesecu u Cannesu. Morala sam mu bojati kosu i trpiti njegova vrijeđanja. Samo godinu dana nakon vjenčanja htio me je prodati bogatom šeiku za 23.000 eura - rekla je u svojoj ispovjesti glumica.

- Kad je shvatio da našem braku nema spasa, zahtjevao je da mu dam sav novac i vratim nakit koji mi je kupio. Dala sam mu sve, samo da me pusti na miru – rekla je glumica. Njihova brakorazvodna parnica trajala je čak tri godine i koštala je oko 13.000 eura.

Nerposredno pred smrt, 1974, Reed se žalio da živi u siromaštvu dok je Joan, za koju je tvrdio da ju je on pretvorio u zvijezdu, ne zna šta bi sa novcem.

Nakon ovog braka usledila su dva neuspješna - sa glumcem Anthonyjem Newleyem i producentom Ronom Kassom s kojim je dobila troje djece. Ona je čak i u intervjuima priznavala da nije baš najbolja majka jer nema vremena ni da zagrli svoju djecu. Četvrti brak sa Peterom Holmom bila je greška!

Švedski pjevač  Holm postao joj je menadžer. Otpustio je njene suradnike kako bi mogao da je kontrolira i posvađao ju je s obitelji.
Razveli su se 1986., a Holm je dobio samo 85.000 eura jer je glumica imovinu zaštitila predbračnim ugovorom.

S Percyjem Gibsonom u braku je od 2002. On je dvije godine mlađi od njene kćeri Tare. Tek je sa njim, kaže, ponovo sretna, a priča se da je ona danas u mnogo boljoj formi od njega.

VIDEO: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Komentara 12

Avatar toxic alien
toxic alien
19:30 05.12.2017.

Bogat, zgodan, visok, atletski gradjen muskarac... trazi za ozbiljnu vezu glumicu, pjevacicu, manekenku, starleticu ili bilo kakvu feministkinju koja nikad nije bila silovana. Ako postojis negdje, javi se... I ponude iz drugih galaksija dobrodosle...

SV
stjepan v.
19:07 05.12.2017.

Izgleda sve idiotski potječe sa otoka zvano Anglosaksonci.

DU
Deleted user
19:27 05.12.2017.

Čudno da čudnije ne može biti, evo čitam sve su ih napastovali, dirali silovali, a one su šutile do 80 godina starosti.Koje patnje su morale prolaziti 60 godina, jadnice i sad kad ih nitko ni štapom ne bi dirnuo, ee sad se bune, e pa ko je tu lud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije