Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvarena želja

Irena iz 'Života na vagi' objavila sretnu vijest: Dogodilo se čudo, presretni smo

Foto: Instagram
1/5
09.07.2019.
u 16:20

Irena se u RTL-ov show prijavila jer je htjela skinuti višak kilograma kako bi mogla ostati trudna. Sada je objavila sretnu vijest - čeka prinovu.

Bivša natjecateljica showa "Život na vagi" Irena Štetić Andrin u show je uspjela skinuti 50 kilograma i u show se prijavila jer je višak kilograma htjela skinuti kako bi ostala trudna. 

Njena najveća želja - da postane mama sada se i ostvarila i tu sretnu vijest suprugu je obznanila na Majčin dan.

- Ovako je to izgledalo 12.5., na Majčin dan, kad je budući TATA saznao da mu dolazi njegova radost....beba - napisala je Irena na Instagramu gdje  je podijelila i fotografiju s rezultatom testa za trudnoću i poklonom kojim je svom suprugu otkrila da je trudna.

Snimila i video i njegovu emotivnu reakciju na vijest da će postati tata. 

- Suprug je bio presretan, svi su vrištali od sreće, prijatelji, naši roditelji...- izjavila je Irena za RTL. Ona i suprug planirali su ići na potpomognutu oplodnju, ali dogodilo se čudo, kako kaže Irena.

Foto: Instagram Asos

- Na Majčin dan shvatila sam da je nešto čudno i da mi kasni mjesečnica pa sam napravila test. Možete zamisliti koliko sam sretna bila - kaže Irena. 

Komentara 3

Avatar taqa
taqa
18:20 09.07.2019.

Lijepo

MA
malena1983
17:13 09.07.2019.

Čestitke, uživajte u trudnoći, neka sve bude ok.

SO
sohnahoakasaa
17:06 09.07.2019.

Ireena, stvarno vama i suprugu želim da vas i dalje Božje oko prati i Negova ruka vodi. Sretno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije