Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE POPULARNIJI

Instagram rat između Kate i Meghan za naklonost obožavatelja

23.05.2019.
u 06:40

Otkako su princ Harry i Meghan Markle 2. travnja otvorili svoj profil na društvenim mrežama, počelo je natjecanje u popularnosti između kraljevske braće i njihovih supruga

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa 2. travnja postali su dio Instagram-zajednice nakon što su otvorili svoj službeni profil i u rekordnom roku dobili milijune pratitelja te čak ušli u Guinnessovu knjigu rekorda.

Javnost je željno iščekivali svaku njihovu novu objavu, a najviše ih je razveselila ona kojom su svijetu objelodanili da su postali roditelji.

U prednosti su Sussexi

Britanski mediji pišu kako je od 2. travnja počelo i novo natjecanje između braće Williama i Harryja i njihovih supruga Kate i Meghan, ovaj put rivalstvo se očituje na društvenim mrežama. Zbog toga je Daily Mail napravio malo istraživanje i usporedio tko u ovom “ratu” na društvenim mrežama vodi i koga javnost više lajka.

Kada su Meghan Markle i princ Harry otvorili svoj profil na Instagramu, u samo šest sati dobili su milijun pratitelja. U prvoj objavi imali su devet fotografija, a statistika pokazuje kako su u šest minuta dobili osam tisuća pratitelja, a objavu je dosad lajkalo 1,3 milijuna ljudi i imali su 44.600 komentara. Kada su Kate Middleton i princ William prije četiri godine pokrenuli svoj račun, dobili su 7,1 milijuna pratitelja. Kate i William poželjeli su dobrodošlicu Meghan i Harryju na Instagram i poručili obožavateljima da prate oba profila. U ovom prvom okršaju pobjeda je otišla vojvodi i vojvotkinji od Sussexa.

Dva dana nakon otvaranja Instagram profila prinčevi William i Harry s tatom, princem Charlesom u Natural History Museumu došli su na premijerno prikazivanje Netflixova dokumentarca “Our Planet” i o tome su svoje obožavatelje putem društvenih mreža obavijestili na oba profila.

Meghan i Harry objavili su crno-bijelu fotografiju na kojoj su prinčevi s ocem i Sir Davidom Attenboroughom, a u istoj galeriji postavili su i fotografije iz Bocvane – na jednoj od njih slonu stavljaju ogrlicu za praćenje kako bi istraživači mogli i dalje pratiti njegov razvoj u afričkoj divljini. Tada je njihov profil imao već dva milijuna pratitelja, a ova objava ima 448 tisuća lajkova. Kate i William odabrali su sličnu crno-bijelu fotografiju te su dodali i video u kojem princ William razgovara s Attenboroughom u Davosu, ali to nije bilo dovoljno da izađu kao pobjednici u ovoj instagramskoj utrci jer je njihova objava dosad dobila 237.150 lajkova.

Tri dana poslije Meghan i Harry osvojili su još jednu instagramsku pobjedu. U svojoj novoj objavi predstavili su nekoliko dobrotvornih udruga s molbom da umjesto darova za njihovo dijete uplate novac tim udrugama, a ta je objava dobila sitnih 113 tisuća lajkova.

Utrka još traje

Prava borba uslijedila je 21. travnja na 93. rođendan kraljice Elizabete. U tom okršaju vojvoda i vojvotkinja od Cambridgesa svojom čestitkom odnijeli su pobjedu. Njihova objava imala je 852.720 lajkova, a ona od Meghan i Harryja 836.207.

Meghan i Harry zasad vode u broju lajkova na svojim Instagram objavama, dok su Kate i William u prednosti brojem pratitelja jer imaju 8,9 mil. pratitelja, dok Meghan i Harry zasad imaju 8,3 milijuna.

Lepa Brena: Na Eurosongu se promovira seksualna orijentacija, a ne glazba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije