Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasjenila i mlađe

Upoznajte najzgodniju i najglamurozniju baku na Instagramu

Foto: Instagram
1/5
11.07.2017.
u 09:53

Žaklina je modna blogerica koja je svojim objavama na Instagramu privukla pozornost i svjetskih medija poput Daily Maila i Cosmopolitana.

O srpskoj modnoj blogerici Žaklini raspisali su se brojni svjetski mediji od Daily Maila do Cosmopolitana. 

Osim što se dive njezinu profinjenom stilu, zadivljeni su i činjenicom da Žaklina sa svojih 47 godina izgleda poput 25-godišnjakinje i da je  već baka!

– Poželite ostarjeti kad vidite kako izgleda ova dama – piše Cosmopolitan. Daily Mail je za zgodnu baku s Instagrama, koju na ovoj društvenoj mreži prati više od 300 tisuća ljudi, napisao da je Žaklina puna pozitivne energije iako je doživjela veliki gubitak nedavno.

Naime, njezin sin Stefan krajem prošle godine poginuo je u Beogradu, a ima i 28-godišnju kći koja ima dvije kćeri koje Žaklina obožava. – Moj jedini cilj jest inspirirati žene da u sebi pronađu i probude svoju divlju stranu – kaže ova mladolika baka profinjenog modnog ukusa. 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by @realfashionist on

 

 

 

 

 

 

Komentara 20

DU
Deleted user
12:00 11.07.2017.

Ajme kako je mrsava pa zar je to nekom lijepo gledati kost i kozu..

Avatar kaznitelj
kaznitelj
10:50 11.07.2017.

Stara koščata baba...dajte joj sendvič da dođe do sebe

ZA
zagabria1
10:47 11.07.2017.

po nogama se vidi da je stara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije