Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbačena iz showa

Ines bijesna nakon propale romanse: 'Hakija si je presudio, blokirao me na društvenim mrežama'

Foto: Facebook, RTL
1/8
18.03.2020.
u 10:34

- Predstavlja se kao netko tko je divan i krasan te da dijeli ljude na dobre i loše, međutim pozadina je totalno drukčija - kazala je Ines.

Dvanaestoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' primiče se kraj. U sinoćnoj emisiji gledatelji su imali priliku vidjeti posljednje okupljanje farmera i njihovih kandidatkinja. Na okupljanje su stigle i Nikolina Sajević (18) te Ines Petrić (46) koje su se borile za srce Hakije Špage iako je on na svojoj farmi odlučio do kraja ostaviti Marijanu Črlenec (28). No, ni njihova romansa nije opstala.

1/6

Voditeljica Marijana Batinić na početku okupljanja upitala je kandidatkinje zašto nisu uspjele osvojiti Hakijino srce. -On nije uspio osvojiti nas - odgovorila je Marijana i zaradila ovacije. Dodala je i da je kap koja je prelila čašu bio završni tulum kandidata.

Ines je zasmetalo što se Hakija predstavlja onakvim kakav zapravo nije, a s njezinim mišljenjem složila se i Nikolina.

- Predstavlja se kao netko tko je divan i krasan te da dijeli ljude na dobre i loše, međutim pozadina je totalno drukčija - kazala je Ines koja nije htjela otkrivati previše detalja. Ipak, pred svima je priznala kako s Hakijom više ne komunicira.

- Novosti su da me Hakija zablokirao na društvenim mrežama. Mene? Mene da zablokira? To znači da je sebi danas presudio životnu presudu - poručila je vidno razočarana Ines koja je nedavno mnoge zabrinula priznanjem da je imala srčani udar.

- Godine 2015. imala sam lagani srčani udar. Uvijek sam bila radoholičarka, radila sam po 12 sati u komadu i jako sam se slabo hranila. Potpuno sam zanemarila prehranu, doručke, ručkove, večere... Ujutro bih popila kavu, na poslu još jednu, dvije, i to me zasitilo. Navečer, kad bih došla s posla, nakon što čitav dan nisam ništa pojela, izbjegavala sam jesti nešto teško da mi ne sjedne teško na želudac pa bi to bilo nešto lagano, nedovoljno - kazala je Ines za RTL TV.

Ključne riječi

Komentara 10

KA
kariola
11:33 18.03.2020.

Nepristojne droce!

SA
samoprovizijaipare
10:57 18.03.2020.

Hakija je gospodin naspram ove 3 polovnjače koje je ugostio.

DU
Deleted user
12:04 18.03.2020.

Hakija, umoči ga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije