Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove okolnosti

Indirin suprug požalio se kako mu je propao rođendan, a razlog je nasmijao pjevačicu

Foto: Instagram
1/3
09.04.2020.
u 20:35

Pjevačica je suprugu priredila rođendansku zabavu na balkonu njihovog stana.

Ovaj rođendan suprug Indire Levak sigurno neće nikada zaboraviti jer ga je proveo u karanteni i ova rođendanska zabava bila je drugačija od svih dosadašnjih. Indira je suprugu Miroslavu priredila zabavu na balkonu njihovog stana i ispekla mu je tortu, a u videu koji je pjevačica objavila njezin suprug žalosno kaže:

1/6

Propao mi je rođendan. Indira ga je pitala pa kako to misli, a odgovor njezinog supruga nasmijao ju je do suza. - Pa nitko mi nije došao - rekao je Miroslav. - Ljubavi moja, sretan ti ročkas. Volim te kao i prvog dana, samo jače i više, beskonačno i zauvijek - poručila je Indira suprugu. Tijekom izolacije Indirin suprug svladao je i neke vještine koje u normalnim okolnostima sigurno ne bi imao potrebu svladati.

Tako je preuzeo ulogu frizera i svojoj supruzi je pobojao kosu. Sudeći po Indirinoj frizuri posao je obavio odlično. Indira u karanteni ne miruje i smišlja dizajn za svoj namještaj i redovito vježba sa suprugom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije