Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Indira Vladić u vezi s poduzetnikom Ivanom Papićem

INDIRA
Dalibor Urukalović
06.04.2010.
u 08:20

Koliko Indira ozbiljno shvaća svoj odnos s Ivanom najbolje pokazuje podatak da je za uskrsne blagdane otišla u rodnu Županju kako bi svojim najbližima ispričala sve o svome novom dečku. 

Bračni par Mujkić prije nekoliko dana poslao je medijima dopis u kojem su potvrdili da se sporazumno rastaju. Narcis je džentlmenski preuzeo krivnju na sebe priznavši da je kriv za raspad braka jer nikad nije bio uz Indiru kad ga je trebala. Prije toga pjevačica Colonije snimljena je kako se ljubi u jednom zagrebačkom klubu s nepoznatim muškarcem. Uskoro je otkriveno da je riječ o Ivanu Papiću, 36-godišnjem poduzetniku s berlinskom adresom, piše tjednik Extra. Izvori bliski pjevačici potvrdili su da nije u pitanju običan flert nego se Indira, prema njihovim riječima, zbilja jako zaljubila u korpulentnog Papića.

U međuvremenu je Papić izbrisao profile na Facebooku i MySpaceu, a ni njegov auto više se ne može vidjeti u blizini teretane čiji su vlasnici Indira i Narcis. Papić je s bratom Stipom, bivšim košarkašem koji je dogurao do njemačkog reprezentativnog dresa, osnovao tvrtku Papić-gradnja d.o.o.

Nakon devet godina braka Indira i Narcis odlučili su krenuti svatko svojim putem. Luksuzna vila u Šestinama, koju je projektirao Ante Vrban, najvjerojatnije će pripasti Narcisu, a zauzvrat će on Indiri kupiti stan u Zagrebu jer su se tako dogovorili. Koliko Indira ozbiljno shvaća svoj odnos s Ivanom najbolje pokazuje podatak da je za uskrsne blagdane otišla u rodnu Županju kako bi svojim najbližima ispričala sve o svome novom dečku.


Komentara 5

ME
Melač
22:35 07.04.2010.

i još jedna značajna vijest za naciju nezaposlenih i dužnih građana lijepe naše...Indira se ljubi s novim dečkom!!! a ja mislila da će ovaj puta izbor pasti na neku curu, budući da se s Indirom nikad ne zna...bar kad je se gleda onako lijepu muškobanjastu

OB
-obrisani-
20:01 06.04.2010.

indira je odavno pukla

DA
dacca
11:03 06.04.2010.

-neka,nismo labudovi i vukovi,ljubav je potrošna roba,pogotovo brak.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije