Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Županji

Indira objavila sliku s roditeljima, obožavatelji odmah primijetili na koga je lijepa

Foto: Instagram
1/6
09.09.2020.
u 21:20

Neka naši dragi roditelji žive dugo,dugo, sve ostalo nije toliko važno...- poručila je pjevačica Indira Levak.

Pjevačica Indira Levak jučer je posjetila svoje roditelje, mamu Ismetu i tatu Franju koji žive u Županji. - Neka naši dragi roditelji žive dugo,dugo, sve ostalo nije toliko važno.. mama i tata - napisala je Indira uz fotografiju na kojoj pozira s roditeljima. Njezin suprug Miro Levak otkrio je kako je njegovo punac rođen na isti dan kao i on, a iskoristio je priliku pa je komentirajući ovu fotografiju i javno nahvalio svoju punicu i punca.

- Ovo je moja punica Ismeta i najbolji kuhar tata Franjo je rođen isti dan kad i ja 9.4. uživao sam u njihovoj spizi i domaćim paradajzima... - napisao je Miro i u šali dodao kako mu je bilo lijepo kao kod punice. Indirini obožavatelji primijetili su kako pjevačica jako nalikuje svojoj mami te su poručili kako im je sada jasno na koga je lijepa, a javili su se i brojni znanci njezinih roditelja i poslali srdačne pozdrave paru.

Foto: Instagram screenshot
Jednom prilikom pjevačica je otkrila kako joj je ime dao otac Franjo po indijskoj premijerki Indiri Gandhi, a ima značenje živa vatra što je sasvim u skladu s njezinom životnom energijom i temperamentom. 

Ključne riječi

Komentara 3

AC
acer7
22:36 09.09.2020.

Istina, čisti tata

PS
popevke sAm slagal
07:51 10.09.2020.

Jesu li to nanule što tata ima na nogama?

VE
Vepartapir
06:04 10.09.2020.

Lijepa na botoks

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije