Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZAMAŠNA CIFRA

Indira objavila fotografiju iz dnevnog boravka, a ovaj detalj privukao je pažnju

Indira Levak
Foto: Promo
1/8
27.01.2021.
u 10:29

Svaki prostor treba glamuroznu teglu za cvijeće - napisala je pjevačica u opisu ove fotografije koju je objavila na Instagramu a koja je snimljena u njezinom dnevnom boravku.

Energična i kreativna Indira Levak osim pjevanjem bavi se i dizajnom namještaja i u tome je jako uspješna. Često na njezinim fotografijama koje  objavljuje na Instagramu možemo primijetiti komade namještaja s njezinim potpisom, pa je tako i na zadnjoj fotografiji koju je objavila pažnju  ukrala velika tegla za cvijeće.

- Svaki prostor treba glamuroznu teglu za cvijeće - napisala je pjevačica u opisu ove fotografije koju je objavila na Instagramu a koja je snimljena u njezinom dnevnom boravku. Na njezinoj Instagram stranici Indira dizajn ova dekorativna tegla objavljena je prošle godine na Instagramu i piše kako joj je cijena 1600 kuna s PDV-om.

Foto: Instagram screenshot

- Volim minimalizam i čiste linije. Iz iskustva znam da je najbolja investicija upravo kupnja takvog namještaja koji se lako uklapa u sve stilove. Danas je moderno spajati nespojivo, a namještaj s mojim potpisom odlično pristaje u svaki interijer i eksterijer.  Naša je prednost što se možemo prilagoditi svim zahtjevima prostora jer radimo namještaj po mjeri. - rekla je Indira o svom dizajnu u intervju koji je dala za naš magazin Living.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije