Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Indira Levak pokazala kako se odmara, a pratitelje posebno oduševio jedan detalj iz spavaće sobe

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/7
01.10.2020.
u 09:42

Mnogi fanovi oduševljeni su detaljima koje su tamo vidjeli, a ponajviše im se svidio krevet koji je pjevačica sama dizajnirala

Pjevačica Indira Levak često na Instagramu s pratiteljima dijeli detalje iz privatnog života. Indira je ovaj put objavila fotku iz svoje spavaće sobe. Mnogi fanovi oduševljeni su detaljima koje su tamo vidjeli, a ponajviše im se svidio krevet koji je pjevačica sama dizajnirala. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 "Kakva uživancija", "Wow, divan krevet", "Prava si carica", "E, to je život", "Predobro", pisali su joj. 

1/10

Indira je nedavno posjetila svoje roditelje, mamu Ismetu i tatu Franju koji žive u Županji.
 

Foto: Instagram screenshot

"Neka naši dragi roditelji žive dugo, dugo, sve ostalo nije toliko važno... mama i tata", napisala je Indira uz fotografiju na kojoj pozira s roditeljima. Njezin suprug Miro Levak otkrio je kako je njegov punac rođen na isti dan kao i on, a iskoristio je priliku pa je komentirajući ovu fotografiju i javno nahvalio svoju punicu i punca.

"Ovo je moja punica Ismeta i najbolji kuhar tata Franjo, rođen isti dan kad i ja – 9.4. Uživao sam u njihovoj spizi i domaćim paradajzima...", napisao je Miro i u šali dodao kako mu je bilo lijepo kao kod punice. Indirini obožavatelji primijetili su da pjevačica jako nalikuje svojoj mami te su poručili kako im je sada jasno na koga je lijepa, a javili su se i brojni znanci njezinih roditelja i poslali srdačne pozdrave paru.
Jednom prilikom pjevačica je otkrila kako joj je ime dao otac Franjo po indijskoj premijerki Indiri Gandhi, a znači živa vatra, što je sasvim u skladu s njezinom životnom energijom i temperamentom. 


Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
10:03 01.10.2020.

slika broj 1 indira?????

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
10:00 01.10.2020.

ta (navodno) ženska nema ni "ž" od ženstvenosti. A pogotovo iritira to njezino (iz aviona vidljivo) usiljeno smijanje grohotom, deset-dvanaest puta u minuti. Naprosto je nemoguće, a naravno i neprirodno, da se čovjek može svakih par sekundi tako grohotom smijati. Užasno iritantno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije