Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE KRIJU ŽELJU

Indira Levak otvoreno o posvojenju: 'Vjerujem da bismo bili odlični roditelji'

Indira Levak sa suprugom Miroslavom
Foto: Instagram
1/5
09.05.2020.
u 19:30

Zarazna vedrina i nezaustavljiva energija njezin su zaštitni znak, a u najnovijem intervjuu pjevačica Indira Levak progovorila je i o obiteljskom životu.

Otkako je prije 24 godine zakoračila prvi put na pozornicu i zapjevala, Indira Levak sinonim je za neponovljivu energiju i zaraznu karizmu. Bivša pjevačica Colonije progovorila je o životu za vrijeme pandemije, dotaknula se ideje posvajanja i otkrila pojedinosti o odnosu sa suprugom, koji joj je inače velika podrška, Miroslavom Levakom.

- Potresi koji su zadesili Zagreb definitivno su mi strašniji od samog virusa. Za virus znamo što trebamo raditi i da odgovornim ponašanjem možemo spriječiti širenje, a na potres nemamo utjecaj. Majka priroda nam je pokazala zube i stavila nas na svoje mjesto. Rastužila me pomisao da nismo sigurni u svom domu, našem utočištu, shrvala me je vijest o smrti Anamarije, djevojčice koja je jedina žrtava potresa... ne mogu ni zamisliti kako je njezinoj obitelji - rekla je Indira za Story nakon upita koji trenuci su je posebno pogodili u ovo iznimno razdoblje za sve u Hrvatskoj.

Indira Levak sa suprugom Miroslavom
1/7

Ona i suprug ne kriju da bi voljeli posvojiti dijete.

- Djeca su radost svijeta! Vjerujem da bismo bili odlični roditelji, ali moram reći da je naša obitelj i u dvoje predivna i srca su nam puna. Zahvalna sam na svemu u našem životu, vjerujem da se sve događa razlogom, a to nas uči i ova trenutačna situacija. Mislili smo da nam mnogo toga pripada, da je naše pravo, a sada vidimo da nam sve može biti uzeto u jednom danu. Zato budimo zahvalni na onome što imamo, na onome što jesmo - kazala je 46-godišnja pjevačica koja sa suprugom ima dvije mačke i dva psa te da ih oni iznimno vesele.

- Uživamo u šetnjama s njima, ali i u ludorijama koje izvode. Toliko se puta nasmijem do suza. Ljubimci su baš radost, nikada te ne rastuže namjerno, za razliku od ljudi - iskrena je Levak.

Podsjetimo, na ovogodišnjoj Dori za jednu od favoritkinja slovila je i Indira Levak koja se publici predstavila s pjesmom "You Will Never Break My Heart" za koju je zaslužan Branimir Mihaljević zajedno s producentom Doronom Medalieom koji je 2018. godine bio dio pobjedničkog tima izraelske predstavnice Nette.

Indirina energična pjesma s odličnim scenskim nastupom s razlogom je bila među favoritima Dore, a nakon pobjede Damira Kedže na društvenim mrežama pojavili su se i komentari kako je nepravedno što Indira nije pobijedila i obožavatelji smatraju da je pjevačica pokradena. Indira je za RTL rekla kako je pokradena teška riječ i kako bi tako umanjila uspjeh Mije Negovitić i Damira Kedže, a ona to nikako ne želi.

Indira Levak sa suprugom Miroslavom
1/7

- Ja bih prije rekla da sam i ja pobjednik samo moja pobjeda nije opipljiva odnosno nije izražena bodovima niti statuom Dore, ali je prisutna i osjeti se u zraku svuda oko nas. Cijela Hrvatska i regija mi šalju samo riječi hvale za prezentaciju i izvedbu, čak sam dobila poziv fanova iz nekih zemalja u regiji da njih predstavljam na Eurosongu, što mi je bilo jako simpatično!- rekla je Indira. Kaže kako se ovim nastupom na Dori kod nje probudila čarobna 1998. godina kada je na Dori i počeo njezin glazbeni uspon, rezultatom koji je postigla na ovoj Dori nije nezadovoljna.

Za ove ljubavne parove granica ne postoji!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije