Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nimalo im se ne sviđa

Indira fotkom zbunila pratitelje: Neprepoznatljiva, u lošem smislu. Uzeta vam je osobnost

Indira Levak
Foto: Instagram
1/7
20.10.2020.
u 16:55

Dio fanova je komentirao frizuru, rekavši da joj bolje stoji kratka kosa, drugi su komentirali styling, a većina njih je ipak dala komentar na "pretjerano uređivanje fotografija".

Nedjeljna epizoda emisije Tvoje lice zvuči poznato nije prošla bez novih odjevnih kombinacija pjevačica Indire Levak, Maje Šuput i Nives Celzijus, a svih je odjevao stilist Marko Grubnić.

Poznat po velikom broju filtera koje koristi na svojim fotografijama kako bi izgledale što više umjetnički, čini se kako je ljubav prema takvim fotografijama prenio i na pjevačicu Indiru Levak. A čiji fanovi to nisu prihvatili objeručke. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Dio fanova je komentirao frizuru, rekavši da joj bolje stoji kratka kosa, drugi su komentirali styling, a većina njih je ipak dala komentar na "pretjerano uređivanje fotografija". 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

“A čemu ovoliki photoshop? Definitivno, Mačak loše utječe na tebe”,  “Nema razlike između Maje, vas i neću dalje nabrajati. Za ne prepoznati ste, u lošem smislu, uzeta vam je osobnost. Uglavnom loše”, “Ovo nisi ti uopće, što uradi od tebe? Kao da Grubnić pravi drugu Maju”, nizali su se komentari nezadovoljnih gledatelja. 

Komentara 13

PE
PetiElement
17:34 20.10.2020.

"a svih je odjevao"..?! Ovo "svih" ne znam kaj bi trebalo značiti.. (sve ih?).... i piše se "odijevao"! Stvarno za plakati.....

RO
romobil
18:30 20.10.2020.

Ovo je netko bitan!?!?

KD
Kibi Dabi
18:38 20.10.2020.

Ja još uvijek mislim da je "dotična dama" shemale!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije