Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mejaši:

Imamo ukupno 40-ak pari starki, a volimo ih tek kada su poderane

mejaši
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
26.02.2014.
u 11:45

Starke su nam najudobnije tek onda kad su poderane, a i tad nam najbolje odgovaraju uz traperice i košulje pa ne nosimo baš često nove.

Što vam nominacija za Večernjakovu ružu za novo lice godine znači?

Velika nam je čast i već samu nominaciju smatramo velikim uspjehom. Svjesni smo da je upravo naš hit “Zorica” ostavio veliki trag u 2013. godini te da će je još neki osim nas pamtiti i po tome bez obzira na nagradu, ali bilo bi nam jako drago da Ružu ipak dobijemo.

Zašto je “Zorica” postala tako uspješna?

Mislim da se puno toga poklopilo u pravo vrijeme. Denis Dumančić autor je pjesama koje smo snimili i prije “Zorice” pa smo nastavili suradnju jer smo svi bili zadovoljni razultatom. Već treći singl okrenuo nam je život naopačke. Pjesmu veselog ritma, pamtljivog teksta i melodije iznijeli smo veselo, otkvačeno i neopterećeno, baš kao što je Denis i zamislio, a svi ćemo se složiti da je glavni krivac neka čarolija koja je utjecala na sve generacije da su je svi zavoljeli u vrlo kratko vrijeme. Tko zna kakav bi uspjeh pjesma doživjela da ju je izveo netko drugi. To može biti još jedan od primjera da recept za hit ne postoji.

Koliko je teško nakon “Zorice” nastaviti raditi jer ljudi sada stalno očekuju hitove?

To je tzv. prokletstvo prvog hita! Mnogi misle da je nakon takvog hita lakše dalje, ali zaista treba biti pametan i pokušati razmišljati unaprijed kako sve preko noći ne bi nestalo. “Zoricu” je svima, pa i nama samima, teško nadmašiti, ali Denis je autor sa zavidnim idejama i iskustvom pa mislim da smo nastavili u dobrom smjeru jer su nam i pjesme nakon “Zorice” zaista jako dobro prihvaćene.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Poznati ste i kao tamburaši u starkama. Koliko pari starki imate?

Mnogi misle da imamo brdo starki doma, ali brojka nije baš zastrašujuća. Starke su nam najudobnije tek onda kad su poderane, a i tad nam najbolje odgovaraju uz traperice i košulje pa ne nosimo baš često nove. Bend broji oko 40-ak pari starki. Zasad!

Zatrpavaju li vam obožavateljice inbox?

Neki od nas više ne provjeravaju inboxe jer su pretrpani. “Zorica” nam je donijela mnogo ženske publike s kojom je najugodnije družiti se. Često nas pitaju kako se borimo s obožavateljicama, pa volimo jednostavno reći da se ne borimo.

>>Mejaši Maji Šuput: 'Susjedima nisi dala mira, pa si brzo otišla s pira'

>>Odabrano 30 najboljih i najzaslužnijih u 2013.! Glasujte!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije