Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspon i pad

Imala je slavu i novac, a završila je u skloništu za beskućnike

Foto: Youtube Screenshot
1/4
27.12.2017.
u 11:25

Katherine Kate Fischer bila je uspješna manekenka u Australiji i kad se preselila u Ameriku sve je krenulo po zlu...

Katherine Kate Fischer bivši je model i glumica čija je karijera u manekenskim vodama počela kada je imala 13 godina i već sa 16 godina imala je uspješnu karijeru modela.

Zaredale su se naslovnice modnih časopisa u rodnoj je Australiji i osvanula je na naslovnici Voguea, GQ-a, Ella...Sve joj je početkom 
90-ih išlo uzlaznom putanjom i dobila je i ulogu u filmu "Sirens", a činilo se da i u privatnom životu ima sreće. Bila je u braku  s bogatašem Jamesom Packerom od kojeg se razišla nakon pet godina i odselila u Los Angeles gdje je sve krenulo nizbrdo.

Imala je u tom trenutku slavu i novac od razvoda i počela je živjeti razuzdano i za čas se našla na dnu. Slava koju je imala u Australiji nije joj se dogodila i u Americi, a novac koji je imala dala je novom dečku koji joj je novac na kraju ukrao i pobjegao.

 

 

Ye Olde Goody Timesy-ee-ee

A post shared by Tziporah Malkah (@tziporahmalkahofficial) on

 

 

 

Hello Boys! 😜

A post shared by Tziporah Malkah (@tziporahmalkahofficial) on

 

 

 

Milo. Dangerous. Me.

A post shared by Tziporah Malkah (@tziporahmalkahofficial) on

 

 

 

 

Tada je odlučila vratiti se u Australiju ali ni ondje joj  nije bilo ništa bolje. Bila je bez novaca i jedina opcija je bila da živi s mamom, ali kako nisu bile u dobrim odnosima završila je u skloništu za beskućnike.

U međuvremenu je promijenila ime i sada se zove T'ziporah Malkah, ima novog dečka i situacija joj se malo popravila, ali fizički se sasvim promijenila i teško bi bilo tko sada u njoj prepoznao lice s naslovnica modnih časopisa.  

1/8

Komentara 23

Avatar nisam_robot
nisam_robot
12:31 27.12.2017.

Ma i Mrak Taritas je nekada bila lepotica, popularna kod drugova u svim odsjecima KP. Ali tada je bila slank, pola sadasnje kilaze, nekih lakih 130kg. Kao takva atraktivna komunistkinja drugarica dala je sve za partiju i drugove, svima se zaklela na vjecnu vjernost.

GU
General_U
12:54 27.12.2017.

jel ovo pernar s ovom tetkom!!!???

LA
Laura Anny
13:44 27.12.2017.

Ali me zanima zasto se vratila nazad, imaja je jos Evropu, Aziju Afriku, Sjeverni i Juzni pol i Juznu Ameriku ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije